«Ο Αλεξανδρής όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου» | AEK Fans Blog

«Ο Αλεξανδρής όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Written By Juker on Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 | 10:55 μ.μ.

Νέες αντιδράσεις για τη δήλωση του Αλέξη Αλεξανδρή, αυτή τη φορά από πρώην κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ, τον Τάκη Κανελλόπουλο. 


Ευθεία επίθεση στον Αλέξη Αλέξανδρή, με αφορμή την περιβόητη δήλωση του, έκανε ο πρώην αντιπρόεδρος και μέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ και γνωστός επιχειρηματίας, Τάκης Κανελλόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε την αποστροφή του προς τη φιλοσοφία που πρεσβεύει δημοσίως ο Αλεξανδρής, τον οποίο και χαρακτήρισε «όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά αναφέρει...

«Κλασικό παράδειγμα απατεώνα της εποχής μας. Απατεώνας, ο οποίος επειδή πιστεύει ότι διέπραξε μαγκιά (πιστεύοντας στο σάπιο ρητό: ‘’ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’’), ομολογεί με περηφάνια την απάτη του! Διεστραμμένο μυαλό!!! Γι’ αυτό άλλωστε, αποτέλεσε όργανο της χειρότερης παράγκας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Χάρη σε μυαλά σαν κι αυτό, τα οποία δυστυχώς κυριάρχησαν τις τελευταίες δεκαετίες, φτάσαμε σταδιακά στην καταστροφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Χάσαμε την ‘’λαχτάρα της Κυριακής’’ δυσκολευόμαστε να παρακολουθήσουμε τους αγώνες και βρίσκουμε παρηγοριά στην Premier League και το Champions League.

Όσο δεν απαξιώνουμε στη συνείδησή μας (ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις) όλους όσοι μας κοροϊδεύουν, όσους μας έκλεψαν και μας κλέβουν, δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναζήσουμε τη «λαχτάρα της Κυριακής».

Όσοι απομείνουν θα τσακώνονται απλώς για το ποιος έχει την καλύτερη παράγκα, βάζοντας βαθμολογίες στην κλίμακα της ανυπέρβλητης ''παράγκας του Θωμά''»


Δείτε την ανάρτησή του:

inner

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn