Header Ads


Unlabelled Χωρίς Πατίτο Ροντρίγκες και Λάζαρο στα Χανιά, off και ο Αλμέιδα

Χωρίς Πατίτο Ροντρίγκες και Λάζαρο στα Χανιά, off και ο Αλμέιδα


Με αρκετές -πέρα από τις γνωστές- απουσίες πάει στα Χανιά η ΑΕΚ, για τον πρώτο αγώνα με τον Πλατανιά στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Εκτός αποστολής έμειναν Πατίτο Ροντρίγκες, Αλμέιδα και Λάζαρος. 


«Θέματα» για τον Μανόλο Χιμένεθ, εν όψει του δύσκολου, πρώτου αγώνα της ΑΕΚ με τον Πλατανιά, στα Χανιά, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Ισπανός τεχνικός «πονοκεφαλιάζει», διότι ο Πατίτο Ροντρίγκες ταλαιπωρείται από μια φλεγμονή στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και υποβλήθηκε σε θεραπεία, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε πως δεν είναι κάτι σοβαρό και μένει, κυρίως, προληπτικά εκτός, προκειμένου να είναι «ετοιμοπόλεμος» για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, στο πρωτάθλημα. 

Με ίωση του αναπνευστικού, δε, ταλαιπωρείται ο Ούγκο Αλμέιδα, που παραμένει κλινήρης και επίσης δεν είναι διαθέσιμος, ενώ ο προπονητής της «Ένωσης» αποφάσισε να ξεκουράσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. 

Από εκεί και πέρα, οι Τσιγκρίνσκι, Αραβίδης και Ντίας συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και έμειναν εκτός, όπως και ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα συντήρησης. 

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό (9/2) αγώνα στα Χανιά: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίντακ, Βράνιες, Βινίσιους, Γιόχανσον, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Βάργκας, Μάνταλος, Τσέλιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Μεληκιώτης, Αραούχο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.