Header Ads


Unlabelled Τα deal που χάλασαν στο παρά… ένα!

Τα deal που χάλασαν στο παρά… ένα!


Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Παναιτωλικός, Κέρκυρα και ΑΕΛ την «πάτησαν» φέτος με τις μεταγραφές που χάλασαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή


Ο Άρης κατάφερε μετά από ένα μεταμεσονύχτιο θρίλερ να ανακοινώσει την απόκτηση του Ταυλαρίδη. Το… σίριαλ με τον έμπειρο αμυντικό είχε αίσιο τέλος για τους Θεσσαλονικείς, μετά την καθοριστική παρέμβαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Θοδωρή Καρυπίδη από την Αμερική, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους. Πέντε άλλες ομάδες όμως και εντελώς συμπτωματικά από τη Super League δεν είχαν την ίδια τύχη με τους «κίτρινους». Κάποιες είχαν κλείσει συμφωνία με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τους αλλά στην πορεία αυτοί ανακοινώθηκαν από άλλες ομάδες. Κάποιες άλλες την «πάτησαν» με τα εργομετρικά και γύρισαν τους παίκτες πίσω από κει που ήρθαν. Το αποτέλεσμα είναι ένα. Έμειναν… μπουκάλα και χωρίς παίκτη!

Το «νομικό» αγκάθι με Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν ετοίμαζε βαλίτσες για την Αθήνα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Την τελευταία στιγμή όμως η Χάποελ τον κάλεσε να επιστρέψει στις προπονήσεις. Η δικαστική διαμάχη του 22χρονου μεσοεπιθετικού με την ισραηλινή ομάδα δεν είχε τελειωμό και η υπόθεση του τράβηξε πολύ παραπάνω. Το δικαστήριο δεν έβγαλε κάποια απόφαση με αποτέλεσμα ο παίκτης να υποχρεώνεται να προπονείται κανονικά με την Χάποελ.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.