Header Ads


Έτσι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ με Πλατανιά!

Έτσι θα αγωνιστεί η ΑΕΚ με Πλατανιά!


Ο Μανόλο Χιμένεθ δοκίμασε για το αυριανό (9/2) ματς με τον Πλατανιά, το ίδιο σχήμα μ’ αυτό που είχε εφαρμόσει στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό


Από την πρώτη μέρα που έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει κληθεί ήδη δυο φορές να γυρίσει το… κουμπί της ομάδας, από λειτουργία πρωταθλήματος, σ’ αυτή του κυπέλλου. Και το αντίστροφο. Κάτι το οποίο χρειάζεται να ξανακάνει ο Ισπανός τεχνικός και αυτή την εβδομάδα.

Μάλιστα, αυτό το… γύρισμα του κουμπιού περιλαμβάνει και αλλαγή ακόμα και στο σύστημα. Ενώ στο πρωτάθλημα ο Χιμένεθ έχει καθιερώσει το 4-4-1-1, για τα εκτός έδρας ματς κυπέλλου, σκοπεύει να επιστρατεύει ένα 5-3-2. Μ’ αυτό το σχήμα αγωνίστηκε η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και αυτό δοκίμασε και στη σημερινή (8/2) προπόνηση ο Χιμένεθ, ενόψει του αυριανού (9/2) παιχνιδιού με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται τριάδα στο κέντρο της άμυνας με τους Κολοβέτσιο, Ντίντακ και Βράνιες και τους Γκάλο και Βινίσιους στα δυο άκρα να καλύπτουν ολόκληρη την πλευρά. Ο Σιμόες, ο Γιόχανσον και ο Μάνταλος στην τριάδα της μεσαίας, ενώ για το επιθετικό δίδυμο, ο Χιμένεθ το σκέφτεται. Με Μπακασέτα, Βάργκας και Αραούχο να διεκδικούν δυο θέσεις.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.