Header Ads


Unlabelled Οι Χιμένεθ, Πατίτο και Μπακασέτας αποθεώνουν τον Αραούχο

Οι Χιμένεθ, Πατίτο και Μπακασέτας αποθεώνουν τον Αραούχο


Την… Αραουχο-μανία στην ΑΕΚ ενίσχυσαν οι Μανόλο Χιμένεθ, Πατίτο Ροντρίγκες και Τάσος Μπακασέτας. Ο προπονητής της «Ένωσης» και οι δυο «κιτρινόμαυροι» αποθέωσαν το νέο απόκτημα της ομάδας. 


Τον ενθουσιασμό του κόσμου της ΑΕΚ για τη μεταγραφή και το ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο συμμερίστηκαν οι Μανόλο Χιμένεθ, Πατίτο Ροντρίγκες και Τάσος Μπακασέτας.

Μιλώντας στη NOVA, όλοι τους αναφέρθηκαν με κολακευτικά λόγια στο νέο απόκτημα της «Ένωσης» και δήλωσαν βέβαιοι ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

«Έκανε ένα εξαιρετικό ντεμπούτο παρότι ήταν σε αδράνεια για αρκετό καιρό. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αναμφίβολα. Πέτυχε δύο όμορφα γκολ, αλλά ξέρω πως μπορεί να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο», ανέφερε ο τεχνικός της ΑΕΚ. 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πατίτο, που σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν. Είναι ένα εξαιρετικός συμπαίκτης, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας. Έχει πολύ ταλέντο και όλο το μέλλον μπροστά του. Εμείς σαν συμπαίκτες του πρέπει να τον βοηθήσουμε, ειδικά όσοι μιλάμε και την ίδια γλώσσα με εκείνον». 

Όσο για τον Μπακασέτα, τόνισε: «Τα λόγια νομίζω είναι περιττά. Έδειξε σήμερα και με το παραπάνω τι μπορεί να προσφέρει ο Σέρχιο. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το ότι στο πρώτο του ματς, κατάφερε να βάλει δύο γκολ. Το ότι έδειξε πως ενσωματώνεται τόσο γρήγορα στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου, φαίνεται από το πώς κινείται μέσα στο γήπεδο το ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. είμαι χαρούμενος για αυτόν και πιστεύω να είναι ακόμα καλύτερος στη συνέχεια».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.