Header Ads


Unlabelled «Δεν δεχόμαστε να ξεσπιτωθεί η ποδηλασία»!

«Δεν δεχόμαστε να ξεσπιτωθεί η ποδηλασία»!


Κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο να μετατραπεί το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ σε έδρα της μπασκετικής ΑΕΚ δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Πριστούρης. 


Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδηλασίας, Παναγιώτης Πριστούρης, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για το πλάνο της ΚΑΕ ΑΕΚ να μετατρέψει σε έδρα της το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ. Όπως είπε, είναι αρνητικός στο «ξεσπίτωμα» του αθλήματος προσθέτοντας πως μέχρι τώρα δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση από την κυβέρνηση ή την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ.

Μάλιστα, κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στον ορίζοντα για να φιλοξενηθεί αλλού το άθλημα, ενώ για τα περί οφειλών της ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ είπε πως υπάρχουν μεν, αλλά αμφισβητούνται.

Αναλυτικά, ο Παναγιώτης Πριστούρης μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για: 

-το αν είναι ενήμερος για το σχέδιο της ΑΕΚ για το Ποδηλατοδρόμιο: «Είναι ένα θέμα που έχει αναστατώσει το τελευταίο 24ωρο την ποδηλατική κοινότητα. Να πούμε ότι αυτό είναι το σπίτι της ποδηλασίας, το μοναδικό ποδηλατοδρόμιο στην Ελλάδα και από τα καλύτερα στην Ευρώπη, οπότε θεωρούμαι άκαιρη και άκυρη κάθε συζήτηση για να γίνει μπασκετικό γήπεδο. Κι εμείς το πληροφορηθήκαμε χθες, δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την πλευρά της πολιτείας. Εμείς δεν ξέρουμε κάτι επ’ αυτού, από τα ΜΜΕ το μάθαμε. Η ποδηλασία έχει μεγάλη ανάπτυξη στη χώρα μας και είμαστε από τις 13 ομοσπονδίες που δώσαμε το ‘παρών’ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουμε κάνει μεγάλες επιτυχίες και τώρα συζητάμε για να μείνουμε άστεγοι;». 

-το αν υπάρχουν οφειλές από την ομοσπονδία: «Δεν υπάρχει καμία οφειλή της ομοσπονδίας προς το ΟΑΚΑ. Γνωρίζετε πόσο έχει η χρέωση της θέρμανσης για το ποδηλατοδρόμιο; Είναι 100 ευρώ την ώρα και αν ζεσταθεί… Υπάρχουν οφειλές που αμφισβητούνται. Γίνονταν υπέρογκες χρεώσεις, μας χρέωναν θέρμανση που δεν είχαμε ποτέ, το σύστημα θέρμανσης ήταν χαλασμένο και το είχαμε επισημάνει χωρίς αποτέλεσμα. Θεωρούμε πως αυτό είναι το σπίτι μας και δεν μπορούμε να ζητάμε χρήματα από την Εθνική για να κάνει προπόνηση». 

-το αν έχει ενημέρωση από την κυβέρνηση: «Όλα αυτά είναι δημοσιογραφικές πληροφορίες και κάποιες εικασίες. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε αν δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από την κυβέρνηση. Από το πρωί είμαι σε επικοινωνία με συνεργάτες μου για να δούμε ποια τακτική θα ακολουθήσουμε. Αφού μιλήσουμε μεταξύ μας στο ΔΣ, θα εκφράσουμε επίσημα τις θέσεις μας και θα δούμε». 

-το αν έχει έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ: «Δεν έχουμε κάνει καμία επαφή με την ΚΑΕ ΑΕΚ. Χθες το έμαθα, καθώς ήμουν σε αγώνες. Κανένας άνθρωπος από την ΑΕΚ δεν έχει μιλήσει με μας». 

-τη θέση της ομοσπονδίας και αν υπάρχει εναλλακτική λύση: «Είμαστε αρνητικοί στο να ξεσπιτωθούμε και να μην έχουμε το δικό μας χώρο. Υπάρχει ένα ποδηλατοδρόμιο στα Χανιά, που είναι ανοιχτό και έχει μείνει ανολοκλήρωτο εδώ και 10 χρόνια, έχει φτάσει στο 70%. Έχει κοστίσει χρήματα στον ελληνικό λαό και δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο. Το 2015 έγινε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο ποδηλατοδρόμιο κι εδώ συζητάμε αν θα έχουμε ή όχι το ποδηλατοδρόμιο; Είμαστε ξεκάθαροι!». 

-το αν μπορεί να φιλοξενηθεί αλλού η ποδηλασία: «Νομίζετε ότι είναι εύκολο; Δεν είναι εύκολο να χτίσουμε ποδηλατοδρόμιο από την αρχή. Μιλάμε για ένα βάθος τριετίας. Δεν μπορεί να ξεσπιτωθεί η ποδηλασία. Μπορούμε να μιλήσουμε για ένα σχέδιο, αλλά μόνο σε βάθος χρόνου. Είναι δεδομένο πως αυτό είναι το σπίτι της ποδηλασίας, έχουμε τα γραφεία μας και εκεί χτυπά η καρδιά του αθλήματος».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.