Header Ads


Τέζα στο 90' ο Άρης!

Τέζα στο 90' ο Άρης!


Ο Άρης προηγήθηκε 2-0 στη Ριζούπολη, αλλά η αποβολή του Ντούνη άλλαξε ταδεδομένα και ο αλύγιστος Απόλλων ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 και έμεινε αήττητος στην κούρσα για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.


Σε αντίθεση με την εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λαμία, στο οποίο ήταν… νωχελικός, ο Άρης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καμάρας» δυναμικά με στόχο να πάρει τη νίκη που θα τον βοηθούσε να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Η πρώτη καλή στιγμή, ωστόσο, ήταν για τους γηπεδούχους στο 9ο λεπτό όταν ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαρτολίνι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα, το σκορ άνοιξε όταν ο Όμποντο έκανε τραγικό λάθος, ο Παυλίδης το εκμεταλλεύτηκε με κλέψιμο, έβγαλε την κάθετη στον Ίλιτς κι αυτός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, αλλά δεν κατάφεραν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα. Ο Μάντζιος έβαλε νωρίς στο παιχνίδι τον Αντώνη Πετρόπουλο, με στόχο να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα, αλλά λίγα λεπτά μετά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ.

Στο 33’ ο Ντούνης βρέθηκε στην περιοχή του Απόλλωνα, έκανε ωραία προσποίηση και απέφυγε τον Μπαρτολίνι και κατόπιν και το σουτ για το 0-2.  Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανακτήσουν την κυριαρχία της μπάλας, αλλά χωρίς ουσία, καθώς δεν απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με αποβολή για τον Άρη, όταν ο Ντούνης, σε μια απερίσκεπτη ενέργεια, κλώτσησε τη μπάλα που είχε στήσει παίκτης του Απόλλωνα για φάουλ και είδε την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή. Είχε ήδη μία από το πρώτο μέρος κι έτσι άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την ανατροπή, είχαν δύο πολύ καλά σουτ με Κονέ και Σιατραβάνη και στο 53ο λεπτό ο Αλμπάνης, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα στο παιχνίδι, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Διούδη για το 1-2.

Ακολούθησε ένα τέταρτο… πολιορκίας της εστίας του Άρη με τον Σωκράτη Διούδη να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ του Κονέ στο 60ο λεπτό και του Πάνου στο 61’ και να κρατά το προβάδισμα για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι σπατάλησαν έτσι πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο τελευταίο εικοσάλεπτο να κλείσουν καλά τους διαδρόμους, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο Άρης άντεξε μέχρι τις καθυστερήσεις και στο πρώτο λεπτά του έξτρα χρόνου ο Ντάσιος με σουτ στην κίνηση μετά τη σέντρα του Σιατραβάνη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70’ Ρομάνο), Κάσσος (46’ Αλμπάνης), Όμποντο (29’ Πετρόπουλος), Διαμαντόπουλος, Κονέ, Σιατραβάνης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Ντούνης, Παυλίδης, Ιλιτς (67’ Ιντζίδης), Γκαρσία (52’ Καράμπελας), Μπαργκάν 83’ (Τάτος).


Διαιτητής: Μάνταλος (σύνδεσμος Καβάλας)

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.