Header Ads


Unlabelled Ο λόγος που… ταλαιπωρήθηκαν τα μάτια μας με τις λαχανί μπάλες της Super League

Ο λόγος που… ταλαιπωρήθηκαν τα μάτια μας με τις λαχανί μπάλες της Super League


Πολλή κουβέντα έχει προκληθεί επειδή δεν ήταν εύκολα ορατές από την τηλεοπτική μετάδοση οι μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν στα χιονισμένα γήπεδα της Super League. Ο λόγος που συνέβη αυτό.


Αρκετή συζήτηση έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και ειδικά από την Δευτέρα λόγω της μπάλας που χρησιμοποιήθηκε στα χιονισμένα γήπεδα της Super League, που είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα ορατή στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Οι αγωνιστικοί χώροι που στρώθηκαν από το χιόνι ήταν: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ), AEL FC Arena (ΑΕΛ-Πλατανιάς), «Απόστολος Νικολαΐδης» (Παναθηναϊκός-Κέρκυρα).

inner







Έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια να χρησιμοποιούνται σε τέτοιες περιπτώσεις κόκκινες ή πορτοκαλί μπάλες, αλλά αυτό δεν συνέβη το περασμένο τριήμερο στα εν λόγω ματς της Super League που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής με αποτέλεσμα να… ταλαιπωρηθούν αρκετά τα μάτια όσων προτίμησαν (ή τέλος πάντων είχαν τη δυνατότητα) να δουν αυτά τα παιχνίδια.

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι ότι η εταιρεία, η οποία συνεργάζεται με τη Super League, είναι η… αδυναμία της να παράσχει μπάλες κόκκινου ή πορτοκαλί χρώματος. Δηλαδή, έδωσε μπάλες μόνο του συγκεκριμένου χρώματος (λαχανί) για τέτοιες έκτακτες καταστάσεις.

Ο Αστέρας Τρίπολης ζήτησε κόκκινες μπάλες για το ματς με την ΑΕΚ και δεν υπήρχε η δυνατότητα να τις δοθούν. Μάλιστα, οι Αρκάδες πρότειναν να χρησιμοποιηθούν μπάλες που είχαν στην κατοχή τους από την παρουσία τους στο Europa League της περυσινής σεζόν, αλλά το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό επειδή δεν ήταν της ίδιας εταιρείας.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.