Header Ads


Unlabelled Αυτός είναι ο λόγος που «τελείωσε» ο Αραούχο!

Αυτός είναι ο λόγος που «τελείωσε» ο Αραούχο!


Ο λόγος που η Ένωση τελείωσε γρήγορα μέσω τοποθέτησης το θέμα με τον Σέρτζιο Αραούχο.


Ο Σέρτζιο Αραούχο ήρθε σήμερα στην επικαιρότητα της ΑΕΚ και οι εξελίξεις στην υπόθεσή του ήταν… καταιγιστικές. Πρώτα ένα Tweet Ισπανού δημοσιογράφου αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Αργεντινό επιθετικό (κάνοντας, μάλιστα, λόγο για συμφωνία), στη συνέχεια οι πληροφορίες από την Ελλάδα επιβεβαίωσαν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει επαφές για την περίπτωσή του, η οποία όμως παρουσιάζει δυσκολίες και πριν από λίγο η ΑΕΚ «τελείωσε» το θέμα.

Το δεδομένο είναι ότι ο επιθετικός της Λας Πάλμας ήταν στη λίστα της Ένωσης και απασχόλησε την ομάδα. Ωστόσο, στις συζητήσεις που έγιναν φαίνεται να διαπιστώθηκε ο κίνδυνος να εμπλακεί η ομάδα σε ένα νέο σίριαλ (κατά πληροφορίες μεταφέρθηκε από την Λας Πάλμας ότι δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τον παίκτη, κερδίζοντας χρόνο στην προσπάθεια να πάρει άλλο επιθετικό) και από την πλευρά της Ένωσης δεν υπήρχε καμία επιθυμία να εμπλακεί η ομάδα σε μια νέα υπόθεση τύπου Ντίας. Και για τον λόγο αυτό φαίνεται πως αποφάσισε να το κλείσει, με την τοποθέτηση που έγινε.

Βέβαια, με δεδομένο ότι ο παίκτης φέρεται να παρουσιάστηκε εξ αρχής πολύ θετικός στην προοπτική της ΑΕΚ, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας ανατροπής στην υπόθεση, αν η Λας Πάλμας πάρει τις αποφάσεις της. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει αρχίσει ήδη να εξετάζει άλλες λύσεις για την επίθεση, από τη στιγμή που ο χρόνος την πιέζει.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.