Header Ads


Unlabelled Αρκετά διλήμματα Μοράις εν όψει Παναιτωλικού

Αρκετά διλήμματα Μοράις εν όψει Παναιτωλικού


Ο Ζοσέ Μοράις δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα του για το πώς θα παρατάξει την ΑΕΚ την Τετάρτη απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. 


Η ΑΕΚ κορυφώνει από σήμερα την προετοιμασία της για τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή για το προσεχές ματς και ο Ζοσέ Μοράις θα δείξει τις σκέψεις του, που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός καταλήγει σε ένα 4-3-3 με τον Μπάρκα στο τέρμα, τους Ντίντακ και Γκάλο στα άκρα, τον Κολοβέτσιο και τον Λαμπρόπουλο στόπερ (ο Τσιγκρίνσκι δεν είναι έτοιμος και ο Βράνιες δύσκολα θα είναι βασικός), ενώ ο Σιμόες θα είναι αμυντικό χαφ.

Από εκεί κι έπειτα, Γιόχανσον και Μάνταλος πρέπει να θεωρούνται βέβαιοι, αλλά δεν αποκλείεται ο τελευταίος να παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης και να ντεμπουτάρει ως βασικός δίπλα στον συμπατριώτη του ο Αϊντάρεβιτς. Ο Πατίτο θα είναι στο ένα άκρο και για το άλλο υποψηφιότητα πλην του Μάνταλου έχει βάλει ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ ο Πέκχαρτ θα είναι ο σέντερ φορ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.