Header Ads


Unlabelled Το κακό στην ΑΕΚ άρχισε από το... Ερχόμαστε!

Το κακό στην ΑΕΚ άρχισε από το... Ερχόμαστε!


Καταρχήν, σήμερα θα μιλήσουμε λιγάκι διαφορετικά απ’ ότι συνηθίζουμε. Θα βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και θα ηρεμίσουμε λιγάκι.


Εικόνα1Το κακό ξεκίνησε από τη γ’ εθνική με το σύνθημα «ερχόμαστε». Μιλάμε για συνθηματάρα. Με το «ερχόμαστε» αισθανόμασταν ανίκητοι, ό,τι γ@μ@με και δέρνουμε και ότι δεν έχουμε σταματημό. Ήταν το απόλυτο σύνθημα της μεγαλομανίας και της αγωνιστικής απληστίας. Βεβαίως το σύνθημα αυτό είχε ένα και μοναδικό νόημα, δηλ. ήθελε να δείξει σε όλο το πανελλήνιο ότι εμείς πέσαμε αλλά σηκωθήκαμε αμέσως. Ίσως εμείς το παρεξηγήσαμε και του δώσαμε άλλη έννοια. Περιμέναμε λοιπόν το Κύπελλο απ’ τη β’ εθνική, πρωτάθλημα πέρυσι και φέτος θέλαμε Ευρώπη. Τίποτα από αυτά όμως δεν συνέβη. Το μόνο που καταφέραμε είναι το Κύπελλο με ένα χρόνο καθυστέρηση σύμφωνα με τα ελπιδοφόρα όνειρά μας. Φέτος προσγειωθήκαμε απότομα. Όλες μας αυτές οι προσδοκίες πίεσαν τη Διοίκηση, προπονητές και παίκτες. Ξαφνικά φάνηκε η αλήθεια και όλοι μας ξεκαβαλήσαμε το καλάμι που ιππεύαμε από τη γ’ εθνική. Η αλήθεια είναι αυτή που ζούμε σήμερα. Έχουμε μια ΑΕΚ με πολλές αλλαγές προπονητών, με μεταγραφές επιπόλαιες και με μια διοίκηση που σαν να τα έχει ολίγον χαμένα.
Τι γίνεται λοιπόν τώρα; Που πάμε και που θέλουμε να φτάσουμε και τι ζητάμε για την επόμενη σεζόν;

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Φέτος οι σημαντικότεροι στόχοι έχουν χαθεί. Η Ευρώπη πήγε περίπατο χέρι χέρι με το Πρωτάθλημα. Αυτό που μας μένει είναι το Κύπελλο και φυσικά η πρώτη θέση στα play off. Τα δυο αυτά οχυρά δεν τα έχουμε εγκαταλείψει. Αν αυτοί οι δυο στόχοι επιτευχθούν τότε μπορούμε να πούμε ότι έστω κι έτσι είμαστε on plan. Εκεί πρέπει να δουλέψουμε. ΑΕΚ και οπαδοί θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για όλα, έστω και στην τελευταία στροφή.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ταυτόχρονα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα του προπονητή. Είναι λάθος να πάρουμε προσωρινό προπονητή. Από τώρα, από σήμερα μάλιστα, πρέπει να βρεθεί ένα σοβαρό όνομα προπονητού και από τώρα να χτίσει την ομάδα όπως αυτός τη θέλει έτσι ώστε να πατήσει με το δεξί στη νέα σεζόν. Όπως και είναι λάθος να παραμένει ο Μοράις στην ομάδα από την στιγμή που ο ίδιος αλλά και οι παίκτες γνωρίζουν ότι τελειώνει ο χρόνος του. Δεν πρόκειται να δουλέψει σοβαρά με την ομάδα ο Μοράις αφού άκουσε τα κακά μαντάτα. Είναι λάθος να υπάρχει ακόμα και στο ματς με τον ΠΑΟ. Θα μας βγει σε κακό, ειδικά όταν μιλάμε για ντέρμπι.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ

Εμείς τώρα, οι οπαδοί, καλά κάνουμε και μουρμουράμε διότι αυτή η εικόνα της ομάδας μας δεν υποφέρετε… έλεος. Από την άλλη όμως, οφείλουμε να κουλάρουμε αφού φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας στο Κύπελλο και στα play off. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Πάντως ούτε εμείς οι οπαδοί δεν είμαστε απόλυτα σωστοί και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας απέναντι στην ΑΕΚ. Όταν όλοι λέμε «ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρα στα δύσκολα» καλό θα ήταν να το εφαρμόζουμε και όχι να αφήνουμε την ομάδα μας χωρίς την παρουσία μας στα γήπεδα. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! Τώρα είναι τα δύσκολα… που είμαστε λοιπόν; Κατά τα άλλα «ΑΕΚάρα στα δύσκολα». Μην ξεχνάτε ότι σε κάθε ματς είμαστε ο 12ος παίκτης. Εμείς αντιθέτως τους έχουμε αφήσει μόνους κι έρημους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τους βρίζουμε από τον καναπέ μας. Να το πω προδοσία ή παραφέρομαι;

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ
Λέτε να μην ξέρει τι κάνει ο Μελισσανίδης; Δεν το νομίζω. Απλά δεν του βγήκαν τα σχέδια και οι αριθμοί… θα το φροντίσει όμως και θα το δείτε!

*aek-live.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.