Header Ads


Επιτέλους! Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά και «τελειώνει» του Ντίας!

Επιτέλους! Η ΑΕΚ ανέβασε την προσφορά και «τελειώνει» του Ντίας!


Η ΑΕΚ έχει καταλήξει πως ο Χόρχε Περέιρα Ντίας είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στη γραμμή κρούσης και να αποτελέσει την μεγάλη μεταγραφή που αναζητά, δείχνοντας χθες και… εμπράκτως, την αποφασιστικότητά της να φέρει άμεσα στην Αθήνα τον παίκτη! 


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ένωση προχώρησε χθες σε μια κίνηση-ματ για να μπει ένα οριστικό τέλος σε αυτή την ιστορία, διευκολύνοντας κατά πολύ τις επαφές του Ντίας με την Τζοχόρ, ώστε να υπάρξει ένας συμβιβασμός και ο παίκτης να… προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Η ΑΕΚ, επικοινώνησε ξανά χθες με την πλευρά του Αργεντινού φορ, ανεβάζοντας κατά πολύ την αρχική προσφορά που αφορούσε στο συμβόλαιο του παίκτη, δίνοντάς του έτσι την… ευχέρεια, να κινηθεί κάπως πιο «ευέλικτα» στις διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Μαλαισίας. Καλύπτοντας και με το παραπάνω τον παίκτη και δείχνοντας έτσι με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, πως θέλει να ολοκληρώσει την μεταγραφή του 26χρονου Αργεντινού και μάλιστα άμεσα.

Κερδίζοντας με αυτή την κίνηση και την «μάχη» με την Τιχουάνα από το Μεξικό, που τις τελευταίες μέρες φέρεται να έκανε κίνηση για τον παίκτη. Στην ΑΕΚ πλέον εκτιμούν πως μετά και τις χθεσινές εξελίξεις, το θέμα του Ντίας είναι πιθανό να τελειώσει οριστικά, ακόμα και εντός της ημέρας. Με τον Αργεντινό επιθετικό να παίρνει από αύριο κιόλας το αεροπλάνο για την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει, επιτέλους, την μεταγραφή του στον Δικέφαλο.
Τζαβέλλας, Μπράβο και… Μπαχούι!
Εφόσον τα πράγματα με τον Ντίας εξελιχθούν όπως τα περιμένουν στην ΑΕΚ και από αύριο, ο Αργεντινός φορ ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα, η «Ένωση» θα βάλει μπροστά και τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις που υπάρχουν στην ατζέντα της. Εκεί, ξεχωρίζει αναμφίβολα η περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα, με τον οποίο έχουν υπάρξει επαφές και από βδομάδα, αναμένονται νεότερες.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ βλέπει πολύ «ζεστά» την προοπτική της ΑΕΚ και εφόσον δεν προκύψει κάποια… εξωφρενική πρόταση από τα Εμιράτα, σενάριο που είχε εξετάσει ο παίκτης, η «Ένωση» φαντάζει ως ένας ιδιαίτερα πιθανός προορισμός του. Στην ΑΕΚ θα επιχειρήσουν μια νέα προσέγγιση στον Τζαβέλλα άμεσα, ώστε και αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει. Μιας και η κίνηση για αριστερό μπακ δείχνει να «κλειδώνει», με τους επικεφαλής του «Δικεφάλου» να θέλουν να ξεδιαλύνουν το τοπίο γύρω από τον πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, προτού προχωρήσουν σε κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στη λίστα τους.

Πέραν του Τζαβέλλα, πάντως, «ανοικτό» παραμένει για την ΑΕΚ και το θέμα του Ναμπίλ Μπαχούι! Ο Σουηδός εξτρέμ εξακολουθεί να είναι στο στόχαστρο της «Ένωσης», η σκέψη για απόκτηση και ενός κλασικού εξτρέμ, μετά την απόκτηση του Ντίας, υπάρχει ακόμα στις τάξεις της ομάδας και οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το στρατηγείο της ΑΕΚ, αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να γίνει επίσημη κίνηση, για τον ακραίο του Αμβούργου. Που ακόμα παραμένει διαθέσιμος και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, αφού πλέον είναι δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στον γερμανικό σύλλογο.

Σε ότι έχει να κάνει τέλος με το θέμα του Φεντερίκο Μπράβο, η ΑΕΚ τηρεί προς το παρόν μια στάση… αναμονής έπειτα και από την τελευταία επαφή με την πλευρά του 23χρονου χαφ. Περιμένοντας να δει τις… αντιδράσεις της πλευράς του Μπράβο, μετά και την βελτιωμένη προσφορά που του κατατέθηκε προ ημερών.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.