Το μεγάλο στοίχημα με Βινίσιους… | AEK Fans Blog

Το μεγάλο στοίχημα με Βινίσιους…

Written By Juker on Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 | 10:44 μ.μ.

Ο Βραζιλιάνος δεν έπιασε στη Λάτσιο, αλλά στην ΑΕΚ ευελπιστούν πως βρήκαν λαβράκι. Ο ρόλος του Μπαρμπαλιά.


Το καλάθι που κρατάνε στην ΑΕΚ για τον Βινίσιους δεν είναι μεγάλο. Είναι αισιόδοξοι για τον Βραζιλιάνο μπακ, αλλά δεν πετούν και στα σύννεφα. Ξέρουν πως πρόκειται για μια οικονομική επιλογή και για έναν ποδοσφαιριστή που δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες στο ιταλικό πρωτάθλημα. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν βρήκε χώρο στη Λάτσιο, παίζοντας συνεχώς δανεικός δεξιά και αριστερά.

Αξίζει μάλιστα να γνωρίζετε κάτι σχετικά με την Λάτσιο. Πως στην πιάτσα ξέρουν καλά, ότι όποιος ταλαντούχος παίκτης υπογράψει συμβόλαιο με τον συγκεκριμένο σύλλογο θα παίξει, καθότι η πολιτική του συλλόγου είναι να προωθεί ποδοσφαιριστές και εν καιρώ να τους πουλάει ακριβά σε πλουσιότερα κλαμπ της χώρας. Η διοίκηση της Λάτσιο κάνει μπίζνες και όχι πρωταθλητισμό. Αν κάποια σεζόν αυτά συνδυαστούν έχει καλώς. Αν όχι, δεν τρέχει και τίποτε, αρκεί να γίνει η μπίζνα.

Η οποία όμως στην περίπτωση του Βινίσιους δεν έγινε. Γι’ αυτό και κατέληξε στην ΑΕΚ τζάμπα, με ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης στην Λάτσιο (κάπου στο 20%) αν και εφόσον…

Όλα τα παραπάνω τα σημειώσαμε, για να καταλάβετε γιατί σε Μαρούσι και Σπάτα κρατούν μικρό καλάθι με τον Βραζιλιάνο. Ξέρουν πως αν όντως ξεχώριζε, θα είχε παίξει στη Λάτσιο. Ο οποίος, συν τοις άλλοις, έχει αντιμετωπίσει και κάμποσα προβλήματα τραυματισμών στη σύντομη επαγγελματική του καριέρα. Η ελπίδα παρ’ όλα αυτά στα Σπάτα είναι πως στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος θα αναγεννηθεί και θα προσφέρει.

Ο κουμπάρος

Αυτή ακριβώς είναι και η πίστη του Δημήτρη Μπαρμπαλιά. Του νέου σκάουτερ της «Ένωσης» (επί της ουσίας ο αντικαταστάτης του Ντε μπαρτόλο), ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το deal με τον Βινίσιους.

Είναι το πρώτο «λαβράκι» που φέρνει στα Σπάτα ο Έλληνας σκάουτερ. Το πρώτο του στοίχημα στη νέα εποχή της καριέρας του. Μια φθηνή επιλογή, στα μέτρα της ΑΕΚ. Αν του βγει, τότε θα κερδίσει ακόμα περισσότερη από την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Μελισσανίδη.

*onsports.gr

+ σχόλια + 1 σχόλια

1 Φεβρουαρίου 2017 - 1:50 μ.μ.

Όταν έχεις πρόβλημα σε μια θέση πέρνεις κάποιο έτοιμο και βλέπεις σε δεύτερη φάση για τα λαχεία, μπορεί να μας βγεί ο παίκτης αλλά αν όχι, άλλη μία λάθος επιλογή και εμείς συνεχίζουμε να τρώμε σανό και ελπίδα,δεν το παλεύουμε άλλο μπορείτε να το καταλάβετε επιτέλους πόσες πίκρες να αντέξουμε;

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn