Header Ads


Έλληνας τεχνικός ο αντί-Μοράις, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν!

Έλληνας τεχνικός ο αντί-Μοράις, αλλά μέχρι το τέλος της σεζόν!


Ειλημμένη είναι η απόφαση της ΑΕΚ να προχωρήσει με άλλο προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πότε θα έρθει αλλαγή στον πάγκο, αλλά και με πιο κριτήριο θα αποφασιστεί ποιος θα είναι ο διάδοχος του Ζοζέ Μοράις.


Το πρώτο πλάνο είναι να έρθει ένας προπονητής ως υπηρεσιακός, για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να γυρίσει το κλίμα στα Σπάτα και να κερδίσει λίγη ηρεμία η διοίκηση μέχρι να αποφασίσει για τον τεχνικό που θα εμπνεύσει την ομάδα και θα την αναλάβει για την επόμενη σεζόν. Με το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου να είναι και αυτό στην λίστα με τις προσωρινές λύσεις.

Το πλάνο νούμερο δύο είναι να μείνει ο Ζοζέ Μοράις μέχρι η ομάδα να βρει τον «μεγάλο» προπονητή που ψάχνει και να μην καταφύγει σε μια προσωρινή λύση που ίσως κάνει ακόμα πιο άσχημα τα πράγματα.

Τίποτα από τα δύο ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρα για το αύριο του πάγκου της «Ένωσης». Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ζοζέ Μοράις δεν έχει μέλλον σε αυτόν και πως έχει αρχίσει η αντιστροφή μέτρηση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

*sportotal.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Μου αρέσει που τα έχετε χωρίσει σε πλάνα, (καλύτερα να μην το σχολιάσω).
    Έχω σκεφτεί (το έψαξα, χαχαχαχα). Κάτι καλύτερο. Ο Μοραις δεν σπάει το συμβόλαιο του. Και ο μελισσανιδης δεν προκειτε να του πληρώσει την αποζημίωση, (δεν πλήρωνε τόσα χρόνια, τώρα θα το κάνει?).
    Τέλος. (Έχετε ένα άρθρο ‎για τον Ανσαριφαρντ από ένα ποδοσφαιρικό site) καλά δεν ντρέπεστε να γράφεται κοτζάμ ΑΕΚτζηδες οτι ο παίχτης γράφει τους άλλους για να πάει στο Παναθηναϊκό, τινά πω.

    Υπ.
    Ελπίζω να μην έχετε πάρει κυριολεκτικά το (το έψαξα) και εγώ κουβέντα καφενείου κάνω όπως και εσείς. Έτσι δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.