Header Ads


Unlabelled Αποθέωση Δέλλα από Ντέμη: «Στο Καραϊσκάκη κατάλαβα τη δουλειά που κάνει»

Αποθέωση Δέλλα από Ντέμη: «Στο Καραϊσκάκη κατάλαβα τη δουλειά που κάνει»


Την πορεία του Τραϊανού Δέλλα κατά το πέρασμά του από τον πάγκο της ΑΕΚ, σχολίασε στο «Ντεμοτεχνείο» ο Ντέμης Νικολαΐδης.


Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο «Τράι» είχε καταφέρει να περάσει στους παίκτες του τη νοοτροπία που ήθελε, κάτι που ο ίδιος ο Ντέμης είχε καταλάβει στο ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Ήταν κοντά στους παίκτες και ήξερε τους παίκτες, ήταν κοντά σε αυτούς. Εγώ με τον Τραϊανό και με τους φίλους μου θέλω να είμαι σκληρός. Τον είχα στο μικροσκόπιο για να δω αν το… έχει. Αν του πηγαίνει η δουλειά. Κατέληξα όταν η ΑΕΚ ήταν στη Β’ εθνική, στο Β γύρο καταλάβαινα ποια είναι ξεκάθαρα η νοοτροπία της ομάδας. Στο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό είδα μια ομάδα με νοοτροπία καλύτερη και από τη δική μας, που είχε παίκτες πιο ακριβούς. Εκεί κατάλαβα ότι ο Τράι κάνει δουλειά.

Τώρα βλέπεις την ΑΕΚ ότι δεν ξέρει πως επιτίθεται. Κρατάει την μπάλα. Αμύνεται. Αλλά όχι τον τρόπο που επιτίθεται. Όπως και στον Ολυμπιακό. Εκεί βλέπω ταλέντο, παίκτες με ταλέντο που δημιουργούν ευκαιρίες».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Α ρε τράι πόσο μας έλειψες! Η δική σου ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από τις σλλες και με Έλληνες και με πιο χαμηλό budget.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.