Header Ads


Έθεσε τους στόχους ο Μελισσανίδης: Κύπελλο και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ

Έθεσε τους στόχους ο Μελισσανίδης: Κύπελλο και έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ


Στην ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Δημήτρης Μελισσανίδης οριοθέτησε τους στόχους της ΑΕΚ για την εφετινή σεζόν. 


Τους στόχους της ΑΕΚ για την τρέχουσας σεζόν οριοθέτησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Σε αυτή δήλωσε σίγουρος για την κατάκτηση του Κυπέλλου και φέτος, ενώ υπογράμμισε ότι η Ένωση θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας σεζόν μέσω των πλέι-οφ.

«Καλή χρόνια σε όλους, προσωπική επιτυχία και δύναμη σε εσάς και στις οικογένειες σας. Πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Βέβαια στο ποδόσφαιρο χρειάζεται τύχη. Δεν την είχαμε, αλλά έχουμε κάνει και τα δικά μας λάθη», ανέφερε -αρχικά- ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης και συνέχισε:

«Δεν είμαι όμως εδώ για λόγια λυπητερά, είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο όπως και πέρυσι και ότι θα πάμε στα πλέι-οφ για να παίξουμε για Ευρώπη και να κερδίσουμε την έξοδο στο Champions League», κατέληξε.



















*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.