Header Ads


Η ατάκα του Μπάρκα στον Μελισσανίδη

Η ατάκα του Μπάρκα στον Μελισσανίδη


Διαβάστε στο Sport24.gr για την επαφή του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Μπάρκα και τον πατέρα του και την τεράστια αυτοπεποίθηση του μικρού ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να έρθει στην ΑΕΚ για να παίξει, όχι για να είναι δεύτερος!


Η απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Είναι από τις περιπτώσεις που μόνος του (όπως και παλαιότερα) κεντράριζε την προσοχή του σε έναν ποδοσφαιριστή και έβαζε στόχο να τον κάνει δικό του. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, αν κρίνουμε από το παρελθόν, ο Τίγρης δεν χάνει! Τσιάρτας, Κωστής, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Μπακασέτας και τώρα Μπάρκας. Έπονται κι άλλοι...

Η οικογένεια Μπάρκα είναι κιτρινόμαυρων αισθημάτων. Ωστόσο ο Βασίλης μεγάλωσε με τη νοοτροπία του επαγγελματία και την ξεκάθαρη βούληση να ακολουθήσει το συμφέρον της καριέρας του και να εξασφαλίσει την εξέλιξή του όταν θα ερχόταν η ώρα να κάνει το μεγάλο βήμα. Στην ΑΕΚ του Αδαμίδη και του Δημητρέλου δεν θα ερχόταν ποτέ μόνο και μόνο επειδή είναι Ενωσίτης. Με τις ισχύουσες συνθήκες όμως ένας λόγος παραπάνω...

Η αυτοπεποίθηση που βγάζει στο γήπεδο τον συνοδεύει και εκτός αυτών. Είναι ταπεινός αλλά για τον εαυτό του θα διεκδικήσει το απόλυτο: «Πρόεδρε είμαι έτοιμος για να γίνω πρώτος. Θέλω να παίζω, να διεκδικώ θέση βασικού, όχι να έρθω για δεύτερος» είπε στον Μελισσανίδη. Αυτό που ενδεχομένως κάποιος άλλος θα σκεφτόταν νυχθημερόν με ποιο τρόπο θα εκστομίσει, ο Μπάρκας το είπε απνευστί. Όπως του βγήκε από μέσα του!

Ο Μπάρκας δεν θα έρθει στην ΑΕΚ για να βλέπει την πλάτη του (οποιουδήποτε) Λόρια και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κιτρινόμαυρος οργανισμός μπήκε σε σκέψεις για το αν θα τον φέρει από φέτος προκειμένου να μονομαχήσει με τον Ανέστη για το νο. 1 ή αν θα τον αφήσει στον Ατρόμητο για επιπλέον μία σεζόν για να μην του κόψει τη φόρα και την εξέλιξη. Αυτό το παιδί πρέπει να παίζει διότι είναι φτιαγμένος για να φτάσει ψηλά.

*sport24.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.