Header Ads


Πρόταση σε Χόρχε Περέιρα Ντίας! (videos)

Πρόταση σε Χόρχε Περέιρα Ντίας! (videos)


Ο Αργεντινός που αγωνίζεται στη Τζοχόρ είναι ο νέος Πάτο Ροντρίγκες για το δεξί άκρο της ΑΕΚ.


Έναν παίκτη που θα της προσφέρει γκολ και δύναμη στα άκρα. Ο «εκλεκτός» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από την Αργεντινή, φέρεται πως είναι ο Χόρχε Ρολάντο Περέιρα Ντίας!
Ο 26χρονος εξτρέμ που είναι γεννημένος στη Λα Ριόχα, είναι κυριολεκτικά μία περίπτωση Πάτο Ροντρίγκες, με την ουσιώδη διαφορά πως έχει έφεση στο γκολ! Ο Περέιρα Ντίας ξεκίνησε την καριέρα του από τη Φέρο. Τα πέντε χρόνια παραμονής του σε αυτή σε 84 ματς πέτυχε 15 γκολ. Το 2012 πήρε μεταγραφή στη Λανούς με την οποία έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία της Αργεντινής. Το κοντέρ έγραψε 31 συμμετοχές και 5 γκολ. Το Μάιο του 2014 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Τζοχόρ της Μαλαισίας, διότι του πρόσφερε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατ. δολάρια!

Το 2015 επέστρεψε στην πατρίδα του όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ιντεπεντιέντε για τέσσερις μήνες. Έπαιξε σε 7 αγώνες και σημείωσε ένα γκολ. Στις 2 Φεβρουαρίου του 2016 επέστρεψε στη Τζοχόρ. Σε 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 18 γκολ, ενώ σε 5 ματς στο Ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ έχει σκοράρει 6 φορές. Επίσης έχει σκοράρει 8 φορές σε 7 ματς του Κυπέλλου Μαλαισίας. Συνολικά σε 68 συμμετοχές έχει σκοράρει 50 φορές!

Η ΑΕΚ σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει πρόταση που αγγίζει τις 500.000 ευρώ στον παίκτη και περιμένει την απάντησή του τις προσεχείς μέρες.





*instasport.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.