Header Ads


Unlabelled ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Το ευρώ γίνεται...δραχμές!

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ: Το ευρώ γίνεται...δραχμές!


Με τις Ελληνικές ομάδες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας, βλέπουμε μία δυάδα για δραχμές.



To Europa League μονοπωλεί το σημερινό ενδιαφέρον μας και η μάχη των Ελληνικών ομάδων. Πάμε λοιπόν να μαζέψουμε τις δραχμούλες μας....

Αποέλ-Ολυμπιακός (20:00): Το Αποέλ για ακόμη μια χρονιά πηγαίνει μια χαρά σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι το πρώτο φαβορί για να πάρει τους εγχώριους τίτλους και πέρασε στην επόμενη φάση ου Europa League. Αν μάλιστα καταφέρει και δε χάσει απόψε θα περάσει και ως πρώτη από τον δεύτερο όμιλο, πράγμα που σημαίνει πως έχει την ευκαιρία να συνεχίσει όσο τον δυνατόν πιο μακριά από Φλεβάρη. 
Μία από τα ίδια και για τον Ολυμπιακό, αφού και αυτός είναι το πρώτο φαβορί για τίτλους στην Ελλάδα. Η ομάδα του Πειραιά διαθέτει καλό σύνολο, που μπορεί να φτάσει μέχρι σε ένα σημείο στην διοργάνωση, ειδικά αν  στην αμυντική γραμμή που έχει θεματάκια.Πάμε λοιπόν στο g/g σε απόδοση 1,90 στην Vistabet.


Παναθηναϊκός-Θέλτα (22:05): Ο ΠΑΟ γυρίζει σελίδα με νέο προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετά το καταστροφικό πέρασμα του Ιταλού Στραματσόνι. Μάλιστα στο ντεμπούτο του κέρδισε τον ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο» με 1-0, αντιστρέφοντας το μέχρι τώρα κακό κλίμα στην ομάδα. 

Η Θέλτα προκρίνεται αν κάνει καλύτερο σημείο από τη Σταντάρ στο αποψινό ματς. Αν φέρει το ίδιο αποτέλεσμα κι αυτό είναι ισοπαλία, τότε μένει εκτός. Σε περίπτωση νίκης ή ήττας, τα πάντα θα κριθούν στη συνολική διαφορά τερμάτων. Μπλεγμένη η κατάσταση στον όμιλο, γι’ αυτό η Θέλτα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την μεταβατική περίοδο του Παναθηναϊκού και να πάρει τη νίκη, συνοδευόμενη με πολλά γκολ. Έτσι πάμε και εδώ στο g/g με απόδοση 1,825 από την Vistabet.

Μπες στο Stoiximaview για περισσότερες προβλέψεις και περισσότερα Ταμεία 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.