Header Ads


Τους... τρέλανε ο Μοράις στα Σπάτα!

Τους... τρέλανε ο Μοράις στα Σπάτα!


Διαβάστε τι έγινε στα Σπάτα και τι έλεγαν οι παίκτες για τον προπονητή τους.


Αντικείμενο συζήτησης ανάμεσα στον Ζοσέ Μοράις και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έγινε η διάρκεια της εορταστικής άδειας για τα Χριστούγεννα. Και μπορεί αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός να είχε αποφασίσει και είχε ανακοινώσει πως θα δώσει μόνο τέσσερις «καθαρές» μέρες.

Όμως τελικά, κατόπιν συνεννόησης με τους αρχηγούς, χάρισε και τη σημερινή προπόνηση. Έτσι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη από χθες το μεσημέρι είναι ελεύθεροι και θα επιστρέψουν στα Σπάτα στις 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα. Ωστόσο γι αυτό το… δώρο που έκανε ο Μοράις, πήρε και αντάλλαγμα.

Μόλις επιστρέψουν οι παίκτες της ΑΕΚ από την άδεια τους, θα πάνε με φουλ πρόγραμμα προπονήσεων, μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου και το ματς με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως οι «κιτρινόμαυροι» θα βρεθούν στα Σπάτα για δουλειά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Αλλά προφανώς και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές προτιμούσαν να έχουν μια παραπάνω μέρα στην τωρινή τους άδεια και να πάνε κατόπιν με φουλ πρόγραμμα προπονήσεων, μέχρι και τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.