Header Ads


Ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ! Ο... φευγάτος μένει και οι δύο που είναι στην πόρτα της εξόδου

Ανατροπή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ! Ο... φευγάτος μένει και οι δύο που είναι στην πόρτα της εξόδου


«Κλείδωσαν» οι κινήσεις μετά τον ΠΑΣ! Τι έχουν αποφασίσει για Γενάρη, ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες και ποιος έχει... κλέψει τις εντυπώσεις από το πουθενά!


Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική χρονιά για την ΑΕΚ, καθώς το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η νέα γκέλα στο Ολυμπιακό Στάδιο, σίγουρα δημιουργεί εκ νέου προβληματισμό, ασχέτως αν το γκολ της ισοφάρισης στο 94ο λεπτό, ήταν πεντακάθαρο οφσάιντ. Ωστόσο, στην Ένωση αφήνουν πλέον πίσω το συγκεκριμένο ματς και αρχίζουν από το πρωί της Τρίτης κιόλας, να ασχολούνται με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στην ΑΕΚ, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, θα κινηθούν για δύο σίγουρα μεταγραφές, ωστόσο το νούμερο αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει, εφόσον υπάρξουν αποχωρήσεις. Αυτή τη στιγμή για πολλούς παίκτες η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και ήδη κάποιοι ετοιμάζουν… βαλίτσες.

Ο Πλατέλλας για παράδειγμα, αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να συμφωνήσει για το «διαζύγιο», ενώ μετά και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την αποβολή του, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στην ΑΕΚ και ο Αραβίδης. Ο Έλληνας επιθετικός αποβλήθηκε με μία ανόητη ενέργεια στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και έκανε έξαλλο ακόμα και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ συνεχίζει να ψάχνει για επιθετικό, τη στιγμή που έχει προκύψει η μεγάλη ανατροπή με τον Πέκχαρτ. Ο ψηλός όχι μόνο έχει καπαρώσει την θέση του βασικού, αλλά δείχνει συνεχώς βελτιωμένος, ενώ πλέον έχει κερδίσει και τον κόσμο, ο οποίος μπορεί παλιότερα να τον γιούχαρε, όμως τώρα τον χειροκροτεί ακόμα και όταν γίνεται αλλαγή. Φυσικά, δεν ισχύει το ίδιο για τον Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος είναι σε κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Ο Πορτογάλος στράικερ, που έχει χάσει εδώ και καιρό την… σύνδεση με τα αντίπαλα δίχτυα, βλέπει τον Πέκχαρτ πλέον μπροστά του, αλλά και τους ανθρώπους της ΑΕΚ να σκέφτονται πολύ σοβαρά, εάν θα πρέπει να συνεχίσουν μαζί του και μετά τον Γενάρη…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.