Header Ads


Αυτό ναι! Είναι ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Αυτό ναι! Είναι ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)


Απίστευτο περιστατικό στο ΟΑΚΑ, πρόσφυγες φώναξαν «ΑΕΚ».


Η ΑΕΚ για ακόμη μία φορά έδειξε την ευαισθησία της στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ προσκάλεσε 450 πρόσφυγες από περιοχές του Ελαιώνα και του Ασπροπύργου προκειμένου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τη νησιώτικη ομάδα. Παράλληλα όμως τους παρασχέθηκαν γεύματα και είδη ρουχισμού με τα διακριτικά του Δικεφάλου. Οι πρόσφυγες βίωσαν για μία ακόμη φορά ανθρώπινη θαλπωρή, που απαιτείται στους χαλεπούς καιρούς μας και μετέφεραν την ευγνωμοσύνη τους με ένα σύνθημα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού φώναξαν ρυθμικά «ΑΕΚ» κάτι που προκάλεσε τον θαυμασμό των υπόλοιπων Ενωσιτών, οι οποίοι τους καταχειροκρότησαν.

Στο ποδόσφαιρο οι ΑΕΚτζήδες τις (πολλές) φορές που δεν τους άρεσε η εικόνα της ομάδας τους, φώναξαν «Αυτό δεν είναι ΑΕΚ». Προφανώς αυτό που βίωσαν, οι λιγοστοί φίλοι του συλλόγου που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, ήταν ξεκάθαρα ΑΕΚ! Οπότε θα ήταν πολύ σωστό να στηρίξουν την ομάδα τους παραπάνω.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.