Header Ads


Άλλο ένα βήμα για την πολυπόθητη άδεια

Άλλο ένα βήμα για την πολυπόθητη άδεια


Η ΑΕΚ καταθέτει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας το τελικό σχέδιο στο ΚΕ.Σ.Α. και εν αναμονή της άδειας έχει ξεκινήσει κινήσεις για τα βήματα υλοποίησης του έργου.


Συνεχείς επαφές έχουν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι της Δικέφαλος 1924 και της μελετητικής ομάδας της «Αγιά Σοφιάς», στην προσπάθεια να ολοκληρώσουν άμεσα τις αλλαγές που ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α. στο σχέδιο.

Στόχος τους είναι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο τελικός φάκελος του γηπέδου να υποβληθεί στο συμβούλιο και πλέον να απομένει μόνο ο ορισμός της επόμενης συνεδρίασης για την έγκριση που θα ανάψει το πράσινο φως για την έκδοση της άδειας.

Βλέποντας στην ΑΕΚ ότι δεν αργεί πια η μέρα που θα έχουν στα χέρια τους την πολυπόθητη άδεια οικοδομής του γηπέδου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν αρχίσει πια να κάνουν κινήσεις που σχετίζονται με την προετοιμασία του επόμενου σταδίου, δηλαδή αυτού της μετάβασης του πρότζεκτ στην φάση της υλοποίησης.

Παράλληλα, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Περιφέρεια Αττικής και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ τους σχετικά με το πρότζεκτ της υπογειοποίησης και της υψομετρικής μελέτης. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το επόμενο διάστημα αναμένεται καθοριστικό για το έργο που αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα της ΑΕΚ.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.