Header Ads


Unlabelled Φουλάρει για ψηλό… διαφοράς η ΑΕΚ, σκέψεις και για πλέι μέικερ

Φουλάρει για ψηλό… διαφοράς η ΑΕΚ, σκέψεις και για πλέι μέικερ


Τα μεταγραφικά δεδομένα στη Βασίλισσα για να διορθώσει τα... κενά στο ρόστερ.


Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι η ΑΕΚ χρειάζεται έναν σέντερ που θα κάνει τη… διαφορά και θα ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα. Και παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις και όσα λέγονται περί σκέψεων για την απόκτηση παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, η απόφαση έχει ληφθεί. Στην Ένωση ήδη κινούνται για να αποκτηθεί ψηλός και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι… επιπέδου Ευρωλίγκας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν εντοπιστεί δύο βασικοί στόχοι και αμφότεροι είναι παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Δεν θα είναι απλά πιο… ψηλοί από τον Φάλκερ ή πιο… αθλητικοί. Θα έχουν όλο το πακέτο και θα μπορούν να συνεισφέρουν σε πολλούς τομείς.

Επίσης, προϋπόθεση είναι να έχει τη δυνατότητα να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια και ένας βασικός  λόγος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μαυροειδής με το γόνατο. Ο Έλληνας σέντερ, αυτή τη στιγμή, μπορεί να ανταπεξέλθει μόνο σε έναν αγώνα την εβδομάδα, βάσει του προβλήματος. Στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, αναγκάστηκε να αγωνιστεί 6 λεπτά, προκειμένου να δώσει βοήθειες, παρ’ ότι δεν ήταν σε θέση να μπει στο παρκέ. Κάτι που σημαίνει ότι ο ψηλός που θα αποκτηθεί θα έρθει για να συνεισφέρει πολύ και άμεσα.

Όσο για τις δύο περιπτώσεις που εξετάζονται, πρόκειται για δύο παίκτες που έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους και η ΑΕΚ έχει δουλέψει αρκετά και τις δύο περιπτώσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, επικρατεί η αισιοδοξία ότι ένας εκ των δύο θα καταφέρει να βρει την φόρμουλα να λύσει το συμβόλαιο του και προς αυτή την κατεύθυνση είναι οι συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, αν και η υπόθεση του Βουγιούκα «πάγωσε», στην ΑΕΚ δεν την έχουν «κάψει» εντελώς και την παρακολουθούν διακριτικά, σε περίπτωση που ο Έλληνας σέντερ βρει και αυτός τη φόρμουλα και μείνει ελεύθερος. Η υπόθεση του Βουγιούκα σχετίζεται περισσότερο με αυτή του Μαυροειδή και του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Δεδομένο όμως είναι ότι ανεξάρτητα από την περίπτωση του Βουγιούκα, η Βασίλισσα θα αποκτήσει έναν ξένο στη θέση του σέντερ. Επίσης, πρόθεση είναι να έχει αποκτηθεί άμεσα και να είναι διαθέσιμος, στην καλύτερη, για το παιχνίδι με τη Σάσαρι, ειδάλλως στον αγώνα με τον Άρη, στις 7 Ιανουαρίου στο ΟΑΚΑ.

Όλα τα παραπάνω για την υπόθεση του ψηλού, καθώς οι σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματάνε εκεί. Με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, ο Ζντοβτς προβληματίζεται και κάνει σκέψεις και για παίκτη στον «άσο». Το θέμα αυτό έχει προκύψει,  επειδή ο προπονητής αντιλαμβάνεται ότι ο Ντίξον –για τον έναν ή τον άλλον λόγο- δεν μπορεί να βοηθήσει ως πλέι μέικερ, ο Μωραϊτης δεν θεωρείται ακόμα έτοιμος για να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και ο Ιβάνοβιτς παρουσιάζει αστάθεια στην απόδοσή του, με τον Ούκιτς να παίζει… ασταμάτητα. Αυτά έχουν κάνει την ΑΕΚ να κοιτάζει και για παίκτη στον «άσο» με τον ψηλό πάντως να αποτελεί ξεκάθαρη προτεραιότητα. Σε περίπτωση πάντως που αποκτηθεί παίκτης και για αυτή τη θέση, τότε ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το ρόστερ θα είναι ο Ιβάνοβιτς, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν (πιθανότερος προορισμός η ομάδα του ατζέντη του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, η Μέγκα Λεκς, από την οποία και αποκτήθηκε ο Ιβάνοβιτς).

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.