Header Ads


Γιώργος Αθανασιάδης: Η συγκλονιστική ιστορία με Άμραμπατ, η σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου του και ο παίκτης που θέλει να παίζει (vid)

Γιώργος Αθανασιάδης: Η συγκλονιστική ιστορία με Άμραμπατ, η σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου του και ο παίκτης που θέλει να παίζει (vid)


Σε μια σπάνια συνέντευξη ο Γιώργος Αθανασιάδης προχώρησε σε αποκαλύψεις που δεν γνώριζε κανείς.. Τι πρόβλημα αντιμετώπισε ο γιος του και μπήκε εντατική, γιατί του φίλησε το χέρι ο Άμραμπατ στην Τούμπα..

Η συγκλονιστική ιστορία την περίοδο που ο Μαροκινός είχε Ραμαζάνι, ο Αλμέιδα που έκανε την ΑΕΚ οικογένεια, η συγκίνηση του για την περιπέτεια υγείας του γιου του. 

Ο διεθνής γκολκίπερ μιλά για όλα… 




Στο κανάλι του ΥοuTube CoFounders μίλησε ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ, αποκάλυψε μια συγκλονιστική ιστορία που συνέβη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Νορντίν Άμραμπατ την περίοδο που ο Μαροκινός είχε το Ραμαζάνι, ενώ αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που αναπτύχθηκε στην ομάδα με τον Ματίας Αλμέιδα και το τιμ των Αργεντινών. 

Επίσης, συγκινείται όταν μιλά για την περιπέτεια υγείας του γιου του, ενώ στο φινάλε αποκαλύπτει τον… πιο τρελό της ομάδας, τον πιο χορευταρά, την μεγαλύτερη ντίβα και αυτόν που θα επέλεγε να παίζει συνέχεια! 



Ο Αθανασιάδης, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λέγοντας: “Σε όλα τα γκολ σχεδόν φέτος πάω στον πάγκο και πανηγυρίζω. Στα 20 γκολ τα 19 είμαι στον πάγκο. Και φέτος πιο πολύ λόγω του προπονητή. Αυτοί οι Αργεντίνοι είναι ανοιχτοί άνθρωποι, μας έκαναν μια οικογένεια”. 

Όσο για την συγκλονιστική ιστορία με τον Άμραμπατ; “Πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ που κερδίσαμε 0-1 ο Άμραμπατ και ο Σιντιμπέ έκαναν ραμαζάνι δεν είχαν πιει νερό δεν είχαν φάει τίποτα. Πριν την ομιλία στο ξενοδοχείο, έρχεται και μου λέει ο Άμραμπατ, στο 25’ θα πέσεις κάτω να πεις ότι πονάς για να πάρω τζελ, να πιω νερό, να φάω μια μπάρα. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μου είπε τελικά τα κανόνισα με τον διαιτητή θα το σταματήσει εκείνος. Ξεκινάει το παιχνίδι, πάει στο 25’ τίποτα. Πάει στο 27’ τίποτα. Τότε βλέπω έναν πάγκο όρθιο να μου φωνάζει πέσε κάτω. Πέφτω κάτω, βγάζω το γάντι για να κερδίσω χρόνο και τότε πήγανε Άμραμπατ και Σιντιμπέ στον πάγκο για να πάρουν τζελ νερό, και να φάνε μπάρα.  Μετά το τέλος του αγώνα έρχεται ο Άμραμπατ και μου φιλάει το χέρι. Ο οποίος Άμραμπατ πιστεύει στο κοράνι στο ραμαζάνι, υπάρχουν στιγμές που λες έχουμε διαφορετικά πιστεύω αλλά ο άλλος σεβάστηκε την επιθυμία μου. Εγώ δεν έκανα κάτι,  απλά έβγαλα το γάντι μου”. 



Από εκεί και πέρα ο Αθανασιάδης λυγίζει όταν μιλά για την πιο δύσκολη στιγμή, λέγοντας πως ήταν όταν μπήκε ο μικρός γιος του στην εντατική, ενώ στο τέλος  αποκαλύπτει τον… πιο τρελό της ομάδας, τον πιο χορευταρά, την μεγαλύτερη ντίβα και αυτόν που θα επέλεγε να παίζει συνέχεια! 

Δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Αθανασιάδη:

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.