Header Ads


Τα πρώτα «θέλω» Αλμέιδα για την ΑΕΚ!

Τα πρώτα «θέλω» Αλμέιδα για την ΑΕΚ!


Σε ποιες θέσεις έχει ζητήσει μεταγραφές ο Ματίας Αλμέιδα - Όλα τα δεδομένα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον οποίο η απόκτηση στόπερ και σέντερ φορ είναι οι άμεσες προτεραιότητες.




Υπό συζήτηση είναι όλα τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε επαφή με τον Ματίας Αλμέιδα για τους υποψήφιους στόχους στη θερινή περίοδο.

Όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», οι συζητήσεις ανάμεσα στον Αργεντινό τεχνικό και τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού έχουν μπει σε μία… σειρά προτεραιότητας.

Ο «Πελάδο», σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, έχει ζητήσει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ. Αυτές είναι οι άμεσες προτεραιότητες, όπως τις έχει θέσει ο Αλμέιδα.



Ο προπονητής, ανεξάρτητα της υπόθεσης του Τζαβέλλα, θέλει έναν στόπερ που θα πλαισιώσει τους Μουκουντί, Βίντα και Μήτογλου, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες στα «κιτρινόμαυρα» μετόπισθεν.

Όσον αφορά τώρα τον επιθετικό, ίσως να γίνει κίνηση για έναν παίκτη που θα παίζει περισσότερο ως περιφερειακός φορ και λιγότερο ως «9άρι».

Όμως τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν ξαφνικά, αν έρθει μία δελεαστική πρόταση για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία, παρότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπογράμμισε πως δεν πωλείται!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.