Header Ads


«Διατεθειμένος για υπέρβαση για Πινέδα ο Μελισσανίδης!»

«Διατεθειμένος για υπέρβαση για Πινέδα ο Μελισσανίδης!»


Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος για την υπόθεση Πινέδα

Ακούστε, τα όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Παρασκευής (09/06) στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM» για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ.




Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Παρασκευής (09/06) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αρχικά, μίλησε για τις υποθέσεις των Νορντίν Άμραμπατ και Γιώργου Τζαβέλλα, σχολιάζοντας σχετικά: «Δεν έχουμε εξελίξεις σημαντικές. Θα περιμένουμε για Άμραμπατ και Τζαβέλλα. Μπορεί και σήμερα να γίνει κάτι».

Από εκεί και πέρα, στάθηκε στο μείζον θέμα με τον Ορμπελίν Πινέδα και στις διαπραγματεύσεις που έχουν αρχίσει: «Είναι και το θέμα του Πινέδα. Δεν βγαίνει κάποιο ρεπορτάζ, αλλά οι επαφές είναι σε εξέλιξη από τη Δευτέρα. Ο Πινέδα είναι θετικός να μείνει. Προτιμάει την ΑΕΚ, με αυτά που έχει η Θέλτα για αυτόν, για το μέλλον του. Δεν αποφασίζει αυτός όμως.



Ο Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να κάνει μια υπέρβαση για αυτόν τον παίκτη. Όχι όπως θα έκανε μια ισπανική ομάδα. Σε λογικά πλαίσια. Δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να προτιμάει ο Πινέδα, σε σχέση με την ΑΕΚ. Στο Μεξικό θέλει να πάει σε μεγαλύτερη ηλικία. Θέλει να δοκιμάσει στο Champions League.

Αν δεν βρεθεί λύση, μπορεί να τραβήξει και άλλο, όπως είχε γίνει με τον Αραούχο. Έτσι και αλλιώς θα αργήσει να αρχίσει προπονήσεις, λόγω του Gold Cup. Ακόμα και να αρχίσει δηλαδή ο Πινέδα προετοιμασία με τη Θέλτα και να επανέλθει το θέμα στα τέλη της μεταγραφικής περιόδου. Η ΑΕΚ το παλεύει και κρατάει χαμηλούς τόνους. Είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Η ΑΕΚ τον θέλει τον παίκτη και είναι διατεθειμένη να δώσει πολλά χρήματα γιατί δεν έχει και κάποιο άλλο μεγάλο κενό να καλύψει, που να χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα. Οπότε σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να πάρει καλούς παίκτες, αλλά να είναι και κάποιες ευκαιρίες. Άρα εκεί πέρα έχει πέσει το βάρος, για να δούμε τι εξέλιξη μπορεί να υπάρχει».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.