Header Ads


Νέα μεταγραφή από Ελλάδα για ΑΕΚ!

Νέα μεταγραφή από Ελλάδα για ΑΕΚ!


Δείτε ποιος Έλληνας παίκτης επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά την περίοδο 2016-2019..

Η διετής παρουσία του Μάνου Χατζηδάκη στη Ρόδο ολοκληρώθηκε. Ο 23χρονος ψηλός έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίστηκε στην οποία αγωνίστηκε από το 2016 έως και το 2019.




Μετά από μία διετία στον Κολοσσό ο Μάνος Χατζηδάκης αφήνει πίσω του το νησί της Ρόδου και επιστρέφει στην Αθήνα για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, με την οποία είχε αγωνιστεί και σε επίπεδο Παίδων και Εφήβων (2016-19).

"Τα δύο χρόνια της συνεργασίας μας ο Μάνος έδειξε επαγγελματισμό, βελτιώθηκε σε ατομικό επίπεδο και βοήθησε και εκείνος από την πλευρά του, ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της", ανέφερε ο Κολοσσός στη σχετική ανακοίνωση αποδέσμευσης του παίκτη.



Από την πλευρά του ο 23χρονος σέντερ ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Κολοσσού για αυτά τα δύο πολύ όμορφα χρόνια. Πραγματικά όλοι στην ομάδα με πίστεψαν από την πρώτη μέρα και συνέβαλαν στην εξέλιξη μου. Επίσης, είμαι ευγνώμων για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα αυτές τις δύο σεζόν από το κόσμο της Ρόδου και εύχομαι ειλικρινά τα καλύτερα στην ομάδα. Ο Κολοσσόςθα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου!".

Τη σεζόν 2022-23 ο Χατζηδάκης μέτρησε 4.9 πόντους και 2.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 22 παιχνίδια της Basket League, ενώ τον Φεβρουάριο κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες των προκριματικών παραθύρων ενόψει MundoBasket 2023.



Πλέον ο νεαρός ψηλός είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω, αφού έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.