Header Ads


«Τελειώνει» την πράσινη προπαγάνδα ο Σπόραρ: «Η ΑΕΚ ήταν η επάξια πρωταθλήτρια»

«Τελειώνει» την πράσινη προπαγάνδα ο Σπόραρ: «Η ΑΕΚ ήταν η επάξια πρωταθλήτρια»


Ο Σπόραρ «τελείωσε» με 6 λέξεις όλο το πράσινο αφήγημα.. Λέτε να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο του Κουρμπέλη;

Συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος μίλησε για την φετινή του σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος υποστήριξε πως η ΑΕΚ κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.




Η σεζόν για τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε, όμως το ίδιο δεν ισχύει για τον Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος κλήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Σλοβενίας για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Φινλανδία και Δανία. 

Ο ίδιος βρίσκεται στην πατρίδα του για την προετοιμασία της ομάδας του και με αφορμή του αγώνες για τα προκριματικά του Euro, παραχώρησε συνέντευξη σε τοπικό Μέσο. Μεταξύ άλλων, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» έκανε ανασκόπηση της φετινής χρονιάς, ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε πως η ΑΕΚ δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπόραρ στη «Slovenske Novice»: 



Για τη φετινή σεζόν του με τον Παναθηναϊκό: «Είχα μία πολύ επιτυχημένη σεζόν στον Παναθηναϊκό, η πρώτη μου στην Ελλάδα. Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ στην ομάδα. Παλέψαμε μέχρι το τέλος για το πρωτάθλημα και ήταν η πρώτη φορά μετά από καιρό που έφτασε ο σύλλογος τόσο κοντά. Ήμασταν μπροστά όλη τη σεζόν, υπήρχε μία ευφορία. Στα playoffs όμως πετάξαμε βαθμούς και χάσαμε λίγη από την τύχη μας. Η ΑΕΚ ήταν η επάξια πρωταθλήτρια. Φυσικά και υπάρχει πικρία για το ότι χάσαμε το πρωτάθλημα, αφού για εννέα μήνες ήμασταν πρώτοι. Μπορεί του χρόνου να τα καταφέρουμε.

Για το γεγονός ότι τερμάτισαν πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Ολυμπιακό: «Αν ρωτούσες τους φιλάθλους πριν από τη σεζόν τι θέλουν, πιθανότατα όλοι θα απαντούσαν ότι πρέπει να είμαστε μπροστά από τον Ολυμπιακό. Όμως όσο πλησίαζε η κατάκτηση τόσο πιο κυρίαρχη επιθυμία ήταν το τρόπαιο. Κάθε παιχνίδι, μέσα ή έξω, ήταν sold-out. Κάθε εκτός έδρας αναμέτρηση είχε τον κόσμο μας στην κερκίδα. Πιστεύω ότι του χρόνου θα ισχύει το ίδιο». 



Για τα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Είναι δύσκολο να τα περιγράψω. Σας προτείνω να πάτε να δείτε από κοντά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό είναι «τρέλα». Δεν μπορείς να ακούσεις στο ένα μέτρο όταν είσαι στο γήπεδο. Τα ντεσιμπέλ είναι απίστευτα. Όταν, δε, παίζεις εκτός, νιώθεις ότι όλοι σε μισούν μέσα από τα βάθη της ψυχής τους.»

Για την σύντροφο του και το παιδί του: «Φυσικά και έχει έρθει μαζί μου (σ.σ. η Μία). Περιμένουμε το παιδί μας το οποίο θα γεννηθεί τον Αύγουστο και θα είναι αγοράκι»

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.