Header Ads


Κυπελλούχος Κροατίας ο μάγος Λιβάγια! (vid)

Κυπελλούχος Κροατίας ο μάγος Λιβάγια! (vid)


Με μαγικά Λιβάγια και γκολ η Χάιντουκ είναι Κυπελλούχος Κροατίας!

Με τον Μάρκο Λιβάγια να σκοράρει το ένα γκολ και να φτιάχνει το άλλο η Χάιντουκ επικράτησε 2-0 της Σίμπενικ και στέφθηκε Κυπελλούχος Κροατίας.




Μια υπέροχη σεζόν για τον Μάρκο Λιβάγια στην Κροατία, κλείνει με τον καλύτερο τρόπο. Ο διεθνής επιθετικός που είχε και σημαντική συμμετοχή με την Χρβάτσκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είναι ιδιαίτερα παραγωγικός φέτος έχοντας συνολικά 20 γκολ και 14 ασίστ σε 40 συμμετοχές με τη Χάιντουκ.

Την εξαιρετική φόρμα του ο 29χρονος πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, την επιβεβαίωσε και στον τελικό Κυπέλλου Κροατίας, όπου η Χάιντουκ κοντραρίστηκε με την Σίμπενικ για το τρόπαιο. Αλλά με τέτοιον Λιβάγια η ομάδα του Σπλιτ δεν είχε τίποτα να φοβηθεί.



Έφτιαξε το 1-0 όταν κατέβασε με μαγικό τρόπο μια ψηλή μπαλιά μέσα στην περιοχή, για να επωφεληθεί στην εξέλιξη της φάσης ο Μέλνζακ που σκόραρε στο 62′, ενώ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε ο ίδιος το τελικό 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σε μια από τις τελευταίες του ίσως μεγάλες παραστάσεις στην Κροατία, αφού συνδέεται έντονα με την επιστροφή του στην Serie A την επόμενη σεζόν…






Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.