Header Ads


Η ατάκα Ψινάκη για Ντέμη στην Βανδή: «Πώς το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άνδρας σου;» (vid)

Η ατάκα Ψινάκη για Ντέμη στην Βανδή: «Πώς το λένε αυτό που πήρε ο πρώην άνδρας σου;» (vid)


Δείτε πως αντέδρασε η Δέσποινα Βανδή στην ερώτηση του Ηλία Ψινάκη για τον Ντέμη..

Ηλίας Ψινάκης ήταν guest κριτής στο show «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Alpha το βράδυ της Παρασκευής (12/5) και ήταν από τους πρωταγωνιστές με τις ατάκες του.




Μάλιστα, προκάλεσε και μια στιγμή αμηχανίας με τη Δέσποινα Βανδή όταν τη ρώτη κάτι για τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η κριτική επιτροπή – και φυσικά ο Ηλίας Ψινάκης – σχολίαζαν την εμφάνιση της Μαριάντας Πιερίδη και του Άρη Σοϊλέδη που τραγούδησαν το «Shake It» του Σάκη Ρουβά – σε μια βραδιά αφιερωμένη στη Eurovision – ο Ηλίας Ψινάκης έκανε αναφορά στον άλλοτε διεθνή σέντερ φορ με αφορμή την κατάκτηση του EURO 2004 από την εθνική Ελλάδας στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

«Τότε ήταν πολύ σημαντική περίοδος. Ήταν το 2004, είχαμε τους Ολυμπιακούς. Με τη Eurovision ξεκίνησε η ιστορία, μετά πήραμε το… αυτό που πήρε ο πρώην άντρας σου με την ομάδα… με τη μπάλα», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, μιλώντας στη Δέσποινα Βανδή. «Η εθνική, παιδί μου», του απάντησε εκείνη εμφανώς ξαφνιασμένη.



«Η εθνική με το EURO. Ήταν μία συγκλονιστική χρονιά. Επίσης, τότε το 2004 ήταν Ελλάδα-Τουρκία, γιατί ήταν και στην έδρα τους. Δεν στεναχωρηθήκαμε για την 3η θέση, γιατί ήταν σαν πρώτη. Μετά την επόμενη χρονιά πήγε η Έλενα με την ίδια ομάδα και βγήκαν πρώτοι και μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους», συμπλήρωσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.