Header Ads


Η UEFA «τελειώνει» λόγω Ολυμπιακού την συνεργασία με ΕΠΟ για Elite - Α' Κατηγορίας διαιτητές!

Η UEFA «τελειώνει» λόγω Ολυμπιακού την συνεργασία με ΕΠΟ για Elite - Α' Κατηγορίας διαιτητές!


Η επιστολή της UEFA και του ίδιου του Τσέφεριν μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Μάσα μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ..

Το... καταφέραμε κι αυτό! Η UEFA γυρίζει την πλάτη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά το "ντου" που δέχτηκε ο Ιταλός διαιτητής Μάσα στο Καραϊσκάκη, έπειτα το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Δεν επηρεάζονται οι υπάρχοντες ορισμοί...




Στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, με οπαδούς να κάνουν "ντου" στον αγωνιστικό χώρο, ο Ιταλός διαιτητής Μάσα κατέγραψε στο Φύλλο Αγώνα την επίθεση που δέχτηκε καθώς πήγαινε στα αποδυτήρια, με χτύπημα μάλιστα στα γεννητικά του όργανα!

Μετά από το θλιβερό αυτό περιστατικό, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν ενημέρωσε ότι παύει πλέον η ευρωπαϊκή ομοσπονδία την αποστολή διαιτητών Elite και Α' κατηγορίας στη Superleague για τα πλέι οφ, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι δεν επηρεάζονται οι υπάρχοντες ορισμοί. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: 



Ο πρόεδρος της UEFA κ. Aleksander Čeferin απέστειλε σήμερα την παρακάτω επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο.

Αγαπητέ Πρόεδρε, αγαπητέ Παναγιώτη,

Σε συνέχεια της πρόσφατης αλληλογραφίας μας, οφείλω να σε ενημερώσω ότι η UEFA πληροφορήθηκε με βαθιά θλίψη και έντονη ανησυχία ένα ακόμη περιστατικό που αφορά στην προσβλητική και βίαιη συμπεριφορά προς τους διαιτητές ποδοσφαίρου που είχαν οριστεί να διευθύνουν πρόσφατους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παρά τις κοινές μας προσπάθειες και υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, η UEFA επανεξέτασε την υποστήριξή της στην αποστολή διαιτητών κατηγορίας Elite και "Α" για να διευθύνουν τους αγώνες των playoffs της ελληνικής Superleague 1 και αποφάσισε να παύσει, προς το παρόν, την πρακτική αυτή.



Αυτά τα περιστατικά είναι πέραν του ποδοσφαίρου, είμαστε δε ειλικρινά ευγνώμονες για την ανησυχία σας επί του θέματος και όλες τις αδιάκοπες προσπάθειες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Ελληνικής Κυβέρνησης να αποτρέψουν τέτοια πράγματα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, πρέπει να δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των αξιωματούχων των αγώνων μας, οι οποίοι πρέπει να κρατηθούν μακριά από τέτοιες εχθρικές και επικίνδυνες καταστάσεις.

Με εκτίμηση

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.