Header Ads


Η επιστολή Παναθηναϊκού στη Superleague: «Ζητάμε αναβολή του ντέρμπι - Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα»

Η επιστολή Παναθηναϊκού στη Superleague: «Ζητάμε αναβολή του ντέρμπι - Αυξάνονται συνεχώς τα κρούσματα»


Αυτή είναι η επιστολή του Παναθηναϊκού - Τι ζητάει από την Superleague, όλα όσα αναφέρει

Διαβάστε την επιστολή που απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη διοίκηση της Super League, με το οποίο ζητά την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Είκοσι τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό, όπου έχει σημειωθεί έξαρση κρουσμάτων με 14 ποδοσφαιριστές (και 10 μέλη του σταφ) να ταλαιπωρούνται από την Covid-19.




Οι «πράσινοι», με χθεσινή επιστολή στη Σούπερ Λίγκα, κατέθεσαν επίσημο αίτημα για έκτακτο Δ.Σ., με το οποίο ζητούν την αναβολή της τρέχουσας αλλά και της επόμενης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Μάλιστα, στην ενημέρωσή τους τονίζουν πως τα κρούσματα εντός της ομάδας αυξάνονται συνεχώς.

Η επιστολή του Παναθηναϊκού στη Λίγκα:

«1. ΠΡΟΣ SUPER LEAGUE

2. ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, κ. Ευάγγελο Μαρινάκη.



Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Δια της παρούσης αιτούμεθα όπως συγκαλέσετε άμεσα Δ.Σ. του Συνεταιρισμού με την διαδικασία του κατεπείγοντος προκειμένου να ληφθεί απόφαση για την αναβολή του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 07.05.2023 στις 20:00, λόγω ανωτέρας βίας, σύμφωνα με την παρ. 5 και 6 του Άρθρου 11 του Κ.Α.Π., καθώς σήμερα έχουν ήδη βρεθεί θετικοί στον Covid-19 14 ποδοσφαιριστές μας και 10 λοιπά μέλη της ομάδας μας(μέλη προπονητικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές κλπ.). Σημειωτέον ο ως άνω αριθμός των θετικών κρουσμάτων στον ιό Covid-19 εντός της ομάδας αυξάνεται συνεχώς.
Με εκτίμηση,

Για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Λεωνίδας Μπουτσικάρης».



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.