Header Ads


Ποια Βανδή; Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (pic)

Ποια Βανδή; Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη (pic)


Ήταν μαζί στη Νέα Φιλαδέλφεια για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό και έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ




Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει προχωρήσει στη ζωή του και σύμφωνα με πληροφορίες η νέα του σύντροφος είναι η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.



Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή δημόσια εμφάνιση και το περιοδικό ΟΚ! εξασφάλισε μία φωτογραφία τους από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, μετά τον θρίαμβο της ΑΕΚ.



Δημοσίευμα του ίδιου περιοδικού, αναφέρει, ότι πρόκειται για μία γυναίκα, κατά 10 χρόνια μικρότερη του πρώην ποδοσφαιριστή, με την οποία και γνωρίστηκαν στα τέλη του 2022 μέσω κοινής παρέας.


«Είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αλλάξει πολύ τελευταία, είναι πολύ χαρούμενος» γράφει στο περιοδικό και το τελευταίο διάστημα συγκατοικούν.


Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι 39 ετών, ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τον ρουχισμό και έχει φιλία με γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, όπως η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου δεν είναι άγνωστη στον χώρο της τηλεόρασης, αν και έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από αυτόν. Η ίδια είχε κάνει το πέρασμά της στην υποκριτική, μέσα από τη σειρά «Καληνύχτα μαμά» του ΑΝΤ1 και τον ρόλο της μικρής Μαργαρίτας.



Ωστόσο, δεν συνέχισε με την υποκριτική, ύστερα από την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά αλλά επέλεξε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.