Header Ads


Στοίχημα: Αγγλικό Over στο 2.00

Στοίχημα: Αγγλικό Over στο 2.00


Πρωτομαγιά είναι σήμερα (01/05) και η δράση συνεχίζεται με ενδιαφέροντα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα. Η επιλογή που ξεχωρίζει από τα σημερινά προγνωστικά έρχεται από την Αγγλία και την Τσάμπιονσιπ, για τον αγώνα Ρόδεραμ - Μίντλεσμπρο, με ποντάρισμα που έχει ιδιαίτερη αξία. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.

Προέρχεται από οδυνηρή εντός έδρας ήττα (1-2) από την Κάρντιφ η Ρόδεραμ, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε ικανή να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν η τρίτη φορά που έχασε στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εξαίρεση αποτελεί το 2-2 με τη Μπέρνλι. Αρνητική η εντός έδρας επίδοσή της το τελευταίο διάστημα, καθώς επικράτησε μόλις στον έναν από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες, με 3-1 επί της Γουέστ Μπρομ. Στους τέσσερις εξ αυτών,πάντως, έχει καταφέρει να σκοράρει. 


Δεν κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο σερί της η Μίντλεσμπρο και έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Λούτον. Είχαν προηγηθεί, δυο νίκες επί των Νόριτς (5-1) και Χαλ (3-1), αλλά και η ισοπαλία (2-2) με τη Μπρίστολ Σίτι. Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 83 γκολ. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και στην άμυνα, καθώς μόλις σε ένα από τα εφτά πιο πρόσφατα ματς διατήρησε  ανέπαφη την εστία της. 


Περνάμε τώρα και στο καθαρά στοιχηματικό κομμάτι. Αδιάφορη βαθμολογικά είναι η Μίντλεσμπρο, αναμένεται να παίξει επιθετικά και κόντρα στη Ρόδεραμ. Η οποία, από την πλευρά της, “καίγεται” για βαθμούς, στην προσπάθεια να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα. Θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.00.


Βρείτε τις υπόλοιπες προτάσεις της Δευτέρας για στοιχημα στο Betarades.gr! Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.