Header Ads


Στοίχημα: “Ασπιρίνες” για διπλασιασμό με combo

Στοίχημα: “Ασπιρίνες” για διπλασιασμό με combo


Παρασκευή σήμερα (05/05) και στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα η δράση δεν σταματά! Όλες οι αναμετρήσεις της ημέρας προσφέρονται από τη stoiximan σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Την προσοχή τραβούν οι αγώνες στην Μπουντεσλίγκα και ξεχωρίζει μια combo πρόταση για το παιχνίδι Λεβερκούζεν - Κολωνία, που βρίσκετε πιο κάτω.
 
Διεύρυνε στους 14 αγώνες (10-4-0) το αήττητο σερί της η Λεβερκούζεν, που αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) εκτός έδρας με την Ουνιόν Βερολίνου. Είχαν προηγηθεί δυο συνεχόμενες νίκες, επί της βελγικής Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ (1-4) για το Γιουρόπα Λιγκ και απέναντι στη Λειψία (2-0) για την Μπουντεσλίγκα. Πλησιάζει το τέλειο το τελευταίο διάστημα στα εντός έδρας ματς, καθώς κέρδισε τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα, σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον, σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία, καθώς στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις πέτυχε 14 γκολ.
 
Δεν τα κατάφερε στην έδρα της κόντρα στη Φράιμπουργκ η Κολωνία και έχασε (0-1). Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, με απολογισμό δυο ισοπαλίες και δυο νίκες, με πιο πρόσφατη το 3-1 επί της Χόφενχαϊμ. Προέρχεται από δύο σερί εκτός έδρας νίκες, οι οποίες, όμως, είναι και οι μοναδικές στα εννιά τελευταία παιχνίδια (2-3-4) μακριά από το γήπεδό της. Ακόμη, έχει μια από τις χειρότερες άμυνες στην Μπουντεσλίγκα, με παθητικό 32 τέρματα σε 15 αγώνες.
 
Περνάμε στο κομμάτι για στοίχημα τώρα. Δικαιολογημένα θεωρείται φαβορί η Λεβερκούζεν, που είναι καλύτερη ομάδα και ψάχνει νίκη-ώθηση για τον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ με τη Ρόμα. “Έχει” το εύκολο γκολ και δύσκολα θα τη σταματήσει η Κολωνία. Θα πάμε με τη συνδυαστική επιλογή 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.
 
Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά της Παρασκευής στο Betarades.gr!
 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.