Header Ads


Στοίχημα: Σούπερ Combo στο Conference League

Στοίχημα: Σούπερ Combo στο Conference League


Στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης (18/05) ξεχωρίζουν οι ρεβάνς για τα ημιτελικά του Europa League και του Conference League. Μια δυνατή συνδυαστική επιλογή προκύπτει από τη δεύτερη διοργάνωση που αναφέραμε για την αναμέτρηση Βασιλεία - Φιορεντίνα. Πέρα από αυτό, μπορείτε να βρείτε τα πάντα για εκλογές στοίχημα στην ιστοσελίδα μας. Ας πάμε στο προγνωστικό που ξεχωρίσαμε σήμερα!
 
Η Σεν Γκάλεν εκμεταλλεύτηκε την τραγική εμφάνιση που πραγματοποίησε η Βασιλεία και τη διέλυσε με 6-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα της τελευταίας στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή (0-2) από τη Ζυρίχη. Νέος προπονητής της είναι ο Γερμανός Τίμο Σουλτς. Μόνο φόβητρο δεν αποτελεί η έδρα της, καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό τρεις ήττες και δυο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με τη Γιούνγκ Μπόις. Ακόμη, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, ενώ αντίθετα έχει δεχτεί 11 γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
 
Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα η Φιορεντίνα, που επικράτησε με 2-0 επί της Ουντινέζε για τη Σέριε Α. Είχαν προηγηθεί δυο συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (1-2) στον πρώτο ημιτελικό του Conference League με τη Βασιλεία. Έχει κερδίσει τις εφτά από τις δέκα πιο πρόσφατες αναμετρήσεις μακριά από την έδρα της. Επιπλέον, έχει καταφέρει να σκοράρει στις εννιά εξ αυτών, με μοναδική εξαίρεση την ήττα (1-0) από την Νάπολι, για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Έχει δεχτεί, πάντως, γκολ στα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς.
 
Αναγκασμένη να παίξει φουλ επίθεση η Φιορεντίνα, καθώς χρειάζεται νίκη με δυο ή και περισσότερα γκολ διαφορά, για να προκριθεί στον τελικό του Conference League. Μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στη Βασιλεία που αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα. Θα ποντάρουμε στο συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.10.
 
Βρείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.