Header Ads


Αλμέιδα: «Θα ήταν ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League»

Αλμέιδα: «Θα ήταν ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League»


Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα στοχεύει στην είσοδο στους ομίλους του Champions League με την Ένωση.

Στο Radio La Red της Αργεντινής μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα μετά την κατάκτηση του τίτλου στην πρώτη του σεζόν ως προπονητής της ΑΕΚ. 




«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει σημαδευτεί ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες και εκείνες που δεν είναι τόσο πολύ λόγω ιστορίας και επενδύσεων. Είναι ένα ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα με τα πλέι οφ βλέπεις ομάδες που παίζουν καλά, στο ευρωπαϊκό στιλ και μία που κάνει τη διαφορά. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και τι αγαπάμε να βλέπουμε. Να βλέπουμε ωραία πράγματα και πράγματα να βελτιώνονται.

Έχω σπουδαίους παίκτες που έχουν έρθει και το στυλ που έχουμε ως ομάδα έχει ωφεληθεί από την ποιότητα των παικτών που έχω. Βάλαμε πολλά γκολ, είχαμε κατοχή μπάλας και ήμασταν πρωταγωνιστές από την αρχή», υποστήριξε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως αυτό που θέλει τώρα είναι να οδηγήσει την ΑΕΚ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Το ότι ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη δεν με απομακρύνει από την Αργεντινή. Ήθελα να γίνω πρωταθλητής στην Ευρώπη και δεν είναι εύκολο. Θα ήταν πολύ ωραίο να μπω με την ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League».



Επιπλέον ο Αλμέιδα τόνισε ότι ένας από τα άτομα που του λείπει, είναι ο πατέρας του: «Ένας από τους ανθρώπους που μου λείπουν, είναι ο πατέρας μου λόγω της φιλίας που είχαμε. Η σχέση που είχαμε, ξεπέρασε αυτή του πατέρα-γιου. Ήμασταν σύντροφοι. Όταν ήρθε η πρόταση από τις ΗΠΑ μου είπε να φύγω και να πάω. Νιώθω ότι θα ήθελε πολύ να με δει εδώ στην Ελλάδα», υπογράμμισε ο «Πελάδο», ο οποίος ανέφερε επίσης για τον Μαραντόνα: «Μου λείπει ο Ντιέγκο».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.