Header Ads


Συγκλόνισε ο Μάνταλος: «Σκεφτόμουν ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο...»

Συγκλόνισε ο Μάνταλος: «Σκεφτόμουν ακόμη και να σταματήσω το ποδόσφαιρο...»


«Και στο -8 πιστεύαμε ότι θα το πάρουμε» - Συγκλονιστική δήλωση Πέτρου Μάνταλου στον Ντέμη, τι είπε για την συνάντηση με Μελισσανίδη και όλα όσα έγιναν τα τελευταία χρόνια..




Ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στη NOVA, αποκαλύπτοντας ότι πέρυσι σκέφτηκε ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο - Τι είπε για Αλμέιδα και τον φετινό τίτλο με την ΑΕΚ.

Ο 31χρονος μίλησε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στη NOVA για όσα συνέβησαν από πέρυσι, όταν αποφάσισε να αφήσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην ΑΕΚ, φτάνοντας μέχρι τη φετινή λύτρωση, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ο Μάνταλος, μάλιστα, αποκάλυψε ότι σκέφτηκε, όχι απλά να φύγει από την «Ένωση», αλλά ακόμη και να σταματήσει το ποδόσφαιρο, τονίζοντας: «Ο φίλαθλος ψάχνει έναν Έλληνα να ρίξει την ευθύνη. Είναι πιο εύκολο στην Ελλάδα να στοχοποιηθεί ένας Έλληνας παίκτης».



Για τη συζήτηση, λοιπόν, που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και για την πιθανότητα να αποχωρήσει, είπε: «Είχαμε κάνει ένα ραντεβού με τον πρόεδρο και του είχα πει ότι το καλύτερο είναι να φύγω. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις, όμως, με έναν πρόεδρο αν έχει διαφορετική άποψη. Μου ξεκαθάρισε, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται να φύγω. Του είπα ότι θέλω, έστω, να φύγει το βάρος από πάνω μου, να μην είμαι αρχηγός. Να περάσω μια χρονιά χωρίς να φοράω το περιβραχιόνιο. Μεγάλο ρόλο παίζει η φετινή σεζόν. Φαντάσου να είχαμε μια χρονιά όμοια με την περσινή. Αν πάω πριν από δύο χρόνια, θα σου πω ότι δεν ξέρω πώς άντεξα. Έχουν περάσει τα πάντα από το μυαλό μου. Ειδικά πέρυσι, είχα σκεφτεί μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν ότι κάτι γίνεται λάθος. Έλεγα ότι η τελευταία μου λύση, αν δεν στρώσει το πράγμα, θα είναι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η Εθνική όταν πήγαινα ήταν όαση, άλλαζα παραστάσεις, έπαιρνα μια βοήθεια για να αντέξω».

Περισσότερα σε λίγο...
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.