Header Ads


Φεύγει ο Μπριχ, με Έλληνες διαιτητές το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Φεύγει ο Μπριχ, με Έλληνες διαιτητές το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!


Αποχωρεί από την Ελλάδα ο Μπριχ, Έλληνας διαιτητής θα μπει στο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Σχεδόν ανέφικτο είναι, πλέον, να σφυρίξει ο Φέλιξ Μπριχ το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο από τη στιγμή που αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων της 9ης αγωνιστικής για τα playoffs της Stoiximan Super League.




Ο Φέλιξ Μπριχ είναι εξαιρετικά απίθανο να είναι ο διαιτητής του ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την ένατη αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League από τη στιγμή που αποφασίστηκε αναβολή.

Τη Δευτέρα ο Γερμανός ρέφερι θα επιστρέψει στην πατρίδα του, όπως ήταν προγραμματισμένο, και είναι πλέον πολύ δύσκολο να επιστρέψει προκειμένου να σφυρίξει το μεγάλο και κομβικό παιχνίδι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.



Τούτο σημαίνει ότι το πιθανότερο σενάριο θέλει Έλληνα ρέφερι να ορίζεται από την ΚΕΔ και να τον αντικαθιστά, με δεδομένο ότι και η εξασφάλιση ξένου διαιτητή από την elite ή την πρώτη κατηγορία έχει γίνει μια πολύ περίπλοκη υπόθεση, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης απόφασης της UEFA να μην παρέχει την αρωγή της στην ΕΠΟ, και ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος.

Φυσικά, ούτε το να είναι παρών ο Μπριχ συγκεντρώνει πιθανότητες.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.