Header Ads


Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!

Με προβλήματα ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο!


Δείτε ποιοι έμειναν εκτός αποστολής ενόψει Παναθηναϊκού - «Λαβωμένος» ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο

Σωρεία απουσιών για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Λεωφόρου: Εκτός οι Τάισον - Αουγκούστο καθώς και ο Σάστρε λόγω ενοχλήσεων! Απώλειες που έρχονται να προστεθούν σε αυτές των Ίνγκασον και Νάρεϊ!




Ούτε μία ούτε δύο αλλά πέντε πολύ σημαντικές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως είναι ήδη γνωστό, στα... πιτς βρίσκονται οι Ίνγκασον - Νάρεϊ ενώ στην Αθήνα δεν θα ταξιδέψουν και οι Βραζιλιάνοι Τάισον - Αουγκούστο που έκαναν θεραπεία και τέθηκαν εκτός μάχης.

Απρόοπτο και με τον Σάστρε, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή του Δικεφάλου καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και έχει ενοχλήσεις. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Μάριος Τσαούσης και Αντρέ Ρικάρντο.



Όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ: 

Ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Αθήνα για ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, με στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (02.05) στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση, όπως συνηθίζεται, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέκσου είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια,  Λύρατζης.  Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Σβαμπ,  Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας,  Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζίμας, Μπράντον



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.