Header Ads


Ούτε ένας ΑΕΚ: Ποια ομάδα υποστηρίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ούτε ένας ΑΕΚ: Ποια ομάδα υποστηρίζουν οι πολιτικοί αρχηγοί


Κανένας δεν υποστηρίζει την ΑΕΚ - Δείτε τι ομάδες είναι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, έγιναν όλα γνωστά λίγο μετά το Debate..

Μετά από οκτώ χρόνια και το debate του 2015, οι κ.κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας, Νίκος Ανδρουλάκης, Δημήτρης Κουτσούμπας, Κυριάκος Βελόπουλος και Γιάνης Βαρουφάκης διασταύρωσαν το βράδυ της Τετάρτης (10/5) τα ξίφη τους τηλεοπτικά και ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προγράμματά τους, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου.




Στο debate που συντόνισε ο Γιώργος Κουβαράς, οι έξι πολιτικοί αρχηγοί, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Γιώργου Παπαδάκη, Παναγιώτη Στάθη, Ράνιας Τζίμα, Μάρας Ζαχαρέα, Αντώνη Σρόιτερ και Σίας Κοσιώνη, τοποθετήθηκαν επί έξι θεματικών ενοτήτων: 1)Οικονομία, Ανάπτυξη, Απασχόληση 2) Εξωτερική πολιτική και Άμυνα 3) Κράτος, Θεσμοί, Διαφάνεια 4) Υγεία, Παιδεία και Κοινωνικό Κράτος 5) Περιβάλλον και Ενέργεια 6) Νέα Γενιά.

Για τις θέσεις των έξι πολιτικών αρχηγών πάνω στα παραπάνω ακανθώδη ζητήματα μάθαμε. Ας μάθουμε τώρα και τι ομάδα υποστηρίζουν, με κανέναν πάντως από αυτούς να μην υποστηρίζει την ΑΕΚ.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας πρόσφατα σε ραδιόφωνο των Τρικάλων δήλωσε για τις οπαδικές του προτιμήσεις: «Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Δεν έχω κρύψει τις προτιμήσεις μου ως προς την ομάδα την οποία υποστηρίζω».



Πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αρχικά αναφέρθηκε στις δικές του παρουσίες στο γήπεδο για χάρη του Παναθηναϊκού…

«Κάναμε κοπάνες για να δούμε στον Τάφο του Ινδού προπονήσεις και για να δούμε αγώνες ανεβαίναμε στις ταράτσα. Είμαι ένθερμος υποστηρικτής του Παναθηναϊκού, όπως και τα παιδιά μου. Έλεγα στην Μπέττυ: "Μπορείς να τα κερδίσεις όλα, αλλά ένα πράγμα δεν θα σου το επιτρέψω. Τα παιδιά να γίνουν Ολυμπιακός". Κάποια στιγμή είχαμε πάει ένα ταξίδι στην Ισπανία και είχα μαζέψει όλα τα λεφτά που είχαν απομείνει για να δούμε τον τελικό Super Cup στο Μπερναμπέου. Ρεάλ - Σεβίλλη. Εχασε η Ρεάλ με 5-2, απ' όσο θυμάμαι. Και της εξηγούσα ότι οι άνθρωποι που τρέχουν πλάγια πάνω κάτω, οι επόπτες δηλαδή, δεν είναι διακοσμητικοί, έχουν ένα ρόλο. Με ρωτούσε "το σημαιάκι γιατί το σηκώνουν αυτοί"»
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.