Header Ads


«Απογειώνεται» σε έσοδα η ΑΕΚ μετά το πρωτάθλημα!

«Απογειώνεται» σε έσοδα η ΑΕΚ μετά το πρωτάθλημα!


Πώς έχει εξασφαλίσει ήδη 10 εκατ. ευρώ - Το νέο τεράστιο τηλεοπτικό συμβόλαιο που έρχεται και η...Sold Out «OPAP Arena» ήδη σε Ελλάδα και...Ευρώπη!
Η Ένωση πανηγύρισε μέχρι το πρωί την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που αλλάζει την ιστορία της και το μέλλον της. Πόσα χρήματα έχει ήδη εξασφαλίσει από την παρουσία της σε ευρωπαϊκούς ομίλους, πώς μπορεί να αυξήσει το ποσό.




Η ΑΕΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μία εντυπωσιακή φιέστα το βράδυ της Κυριακής και τώρα ετοιμάζει πρώτα για το… νταμπλ, αφού την άλλη εβδομάδα θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Κυπέλλου τον ΠΑΟΚ και μετά για την επιστροφή της στην Ευρώπη!

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ήδη εξασφαλίσει μίνιμουμ την είσοδο τους στους ομίλους του Conference League, κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα θα μπει στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμα, θα ξεκινήσουν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Uefa Champions League καν αν προκριθούν θα πάνε στα play off της διοργάνωσης. Αν αποκλειστούν τότε θα παίξει στα προκριματικά του Europa League ενώ αν αποκλειστούν και εκεί τότε θα μπουν στους ομίλους του Conference όπως είπαμε παραπάνω.



Κάθε παιχνίδι και νίκη ή ισοπαλία φέρνουν έξτρα έσοδα στην ΠΑΕ, η οποία προφανώς θα πουλήσει ακριβά και τα τηλεοπτικά της δικαιώματα (θα συζητήσει τις επόμενες ημέρες άλλωστε μες τα κανάλια για νέο συμβόλαιο για τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα) ενώ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα είναι sold out από τον… Ιούνιο. Πολύ εύκολα λοιπόν η Ένωση μπορεί να ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια μέσα σε λίγους μήνες, ενώ όπως αναφέραμε ήδη έχει το «μαξιλαράκι» των 10+!

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.