Header Ads


Συγκινεί ο μικρός Γιάννης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα - Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έσφιξαν το χέρι μου»

Συγκινεί ο μικρός Γιάννης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα - Όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ έσφιξαν το χέρι μου»


«Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου» - Οι παίκτες της ΑΕΚ πρόσφεραν στον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη στιγμές και συναισθήματα που δεν συγκρίνονται με κανένα πρωτάθλημα, κανένα κύπελλο.. Αυτό είναι ο αθλητισμός, αυτό είναι η ΑΕΚ..




Πρόκειται, ίσως, για την πιο συγκλονιστική στιγμή-εικόνα της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ελλάδα.
Χθες βράδυ (24/05), στο Πανθεσσαλικό, ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Γιαννάκης Παπαστεφανάκης, έστειλε το πιο δυνατό μήνυμα του τελικού. Η ΑΕΚ μόλις είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος Novibet και οι παίκτες της πανηγύριζαν στον αγωνιστικό χώρο τη νέα τους επιτυχία. Εκείνη τη στιγμή, λοιπόν, ο μικρός Γιάννης, μαζί με τον πατέρα του, Κωστή Παπαστεφανάκη, είχαν προσεγγίσει τον πάγκο των ηττημένων, προκειμένου ο Γιαννάκης να συναντήσει από κοντά τα ινδάλματά του. 

Μία δύσκολη αν μη τι άλλο στιγμή για τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον μικρό, όμως, να είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο, έστω και αν η αγαπημένη του ομάδα έχασε το τρόπαιο.



Η καλύτερη εικόνα, ωστόσο, ήρθε μετά την απονομή του Κυπέλλου στην «Ένωση». Οι παίκτες της βγήκαν φωτογραφία με τον μικρό οπαδό του ΠΑΟΚ, που έχει κινητικά προβλήματα, χαρίζοντας μία τρομερή, αξέχαστη στιγμή! Του έδωσαν, μάλιστα και την κούπα, ώστε να την κρατήσει, κάτι, φυσικά, που ο Γιαννάκης θα θυμάται σε όλη του τη ζωή.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης μίλησε στον FOCUS 103,6 FM για το πώς βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ και μοιράστηκε όσα συγκλονιστικά έζησε:

«Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, κανόνισε να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και έτσι πραγματοποιήθηκε το μεγάλο μου όνειρο να γνωρίσω τους παίκτες του ΠΑΟΚ και ειδικά τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που είναι ο αγαπημένος μου και αυτήν τη στιγμή φοράω και τη φανέλα του. Γνωρίζω πως για όλους ήταν μια δύσκολη στιγμή μετά από έναν χαμένο τίτλο, όμως για μένα ήταν κάτι το ξεχωριστό. Κανείς τους δεν μου χάλασε το χατίρι να βγούμε μια φωτογραφία και να αλλάξουμε μερικές κουβέντες.

Είχαμε μία εκδήλωση μπάσκετ, που είχε διοργανώσει ο Δήμος Δελφών μαζί με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και πήρα το θάρρος να μιλήσω με τον Περιφερειάρχη, που ήταν εκεί, και του ζήτησα προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου. Κατευθείαν μετά από λίγες ώρες, πήρε τηλέφωνο την οικογένειά μου και είπε ότι θα μπορέσω να βρεθώ στο γήπεδο.

Ανυπομονούσα να φτάσουμε στο γήπεδο. Σκεφτόμουν πως θα είμαι από τους ελάχιστους τυχερούς, που θα παρακολουθήσω από κοντά το παιχνίδι και λαχταρούσα για τη στιγμή, που θα ξεκινούσε ο αγώνας».


Για το πώς βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών μαζί με τους παίκτες της ΑΕΚ είπε: «Πήγα προς το μέρος των παικτών της ΑΕΚ με ένα σκοπό. Να ζητήσω μια φανέλα για τον αδερφό μου, που είναι ΑΕΚ. Ήθελα να του κάνω ένα δώρο, επειδή δεν μπορούσε να είναι στον αγωνιστικό χώρο και μου ζήτησε να του φέρω τη φανέλα του Ρότα. Τελικά, πήρα δύο φανέλες, ενώ όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ ήρθαν στο μέρος μου και μου έσφιγγαν το χέρι. Ήταν από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου.

Εγώ με τον πατέρα μου χθες φύγαμε νικητές από το γήπεδο, διότι πριν την έναρξη του αγώνα σηκώσαμε το Κύπελλο. Το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή και μακάρι να εκλείψουν τα φαινόμενα της βίας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ μου όσα έζησα χθες στο Πανθεσσαλικό».

Ακούστε όσα είπε:




Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.