Header Ads


Με βασικούς κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό!

Με βασικούς κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό!


Με παίκτες που νοσούν θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός που νοιάζεται για την υγεία των ποδοσφαιριστών και την δημόσια υγεία..

Ο Νίκος Παγκάκης κατέγραψε τα τελευταία δεδομένα από το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» και αναφέρθηκε στην πιθανή 11άδα του στο Φάληρο.

Σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι… αυτός που πρέπει απέναντι στον Ολυμπιακό, πατά τα προβλήματα που του δημιούργησε ο κορωνοϊός, εμφανίστηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.




«Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή, το είπε εκεί που έπρεπε, στους αρμόδιους φορείς δηλαδή. Η αναβολή για την Δευτέρα δεν έχει νόημα, κατά την προσωπική μου άποψη. Πιο πολύ φασαρία έγινε με την οριοθέτηση του αγώνα, παρά με την αναβολή του. Θέλει 3-4 μέρες για να κάνει τον κύκλο της η ίωση. Θέλει μια προσοχή για τους παίκτες, που ακόμα και αν έχουν αναρρώσει κάπως θα είναι απροπόνητοι. Δεν το… σώζει το ότι πήγε για 24 ώρες μετά, δεν χάθηκε ο κόσμος να πήγαινε το πρωτάθλημα μια εβδομάδα μετά. Είχε σύνολο 29 κρούσματα, υπάρχουν ένας δύο παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός, έστω και με ελλιπή παρουσία, θα καταφέρει να παρουσιάσει μια ακέραιη ομάδα, έστω κι αν κάποιοι χρειαστεί να υπερβάλλουν εαυτούς. Παίζουν όλοι τους κόπους μιας χρονιάς και το ξέρουν», είπε μεταξύ άλλων.



Ο ρεπόρτερ του σταθμού έκανε ειδική μνεία και στην παρουσία του Φέλιξ Μπριχ στο ντέρμπι των «αιώνιων», που διασφαλίζει μια διαιτησία υψηλού επιπέδου.

Ερωτηθείς για να προβλέψει μια πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού, ο Παγκάκης κατονόμασε τους Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Σάρλια, Μάγκνουσον, Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρ, Σπόραρ και έναν εκ των Παλάσιος ή Μαντσίνι.

Ακούστε το ηχητικό:





ΠΗΓΗ Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.