Header Ads


Στοίχημα: Διπλό τίτλου για τη Νάπολι

Στοίχημα: Διπλό τίτλου για τη Νάπολι


 
Έχει αγώνες για πρώτης διαλογής πρωταθλήματα το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (04/05). Όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας θα τις βρείτε στην bwin με πλήθος αγορών και ανταγωνιστικές αποδόσεις. Τα βλέμματα τραβάει η αναμέτρηση Ουντινέζε - Νάπολι, που μπορεί να χαρίσει τον φετινό τίτλο της Σέριε Α στους “παρτενοπέι”! Από εκεί ξεχωρίζει και το δυνατό προγνωστικό της ημέρας, που βλέπετε με όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.
 
Από εκτός έδρας ήττα με 1-0 από τη Λέτσε προέρχεται η Ουντινέζε. Ήταν η τρίτη της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ενώ εξαίρεση αποτέλεσαν η νίκη (3-0) επί της Κρεμονέζε και η ισοπαλία (2-2) με τη Μόντσα. Τα πάει καλά στην έδρα της, καθώς ηττήθηκε τελευταία φορά (1-2) από την Μπολόνια,για την 18η αγωνιστική της Σέριε Α, ενώ στη συνέχεια παρέμεινε για έξι ματς (2-4-0) αήττητη. Μόνο σε ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, όμως, διατήρησε ανέπαφη την εστία της.
 
Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στο “σπίτι” της η Νάπολι, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τη Σαλερνιτάνα. Ήταν η τρίτη ισοπαλία της στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στη Βερόνα (0-0) για τη Σέρια Α και με αντίπαλο τη Μίλαν (1-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει εξαιρετική επίδοση στους εκτός έδρας αγώνες της, μετρώντας εννιά νίκες στα δέκα τελευταίους, σε όλες τις διοργανώσεις. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με 68 γκολ σε 32 ματς.
 
Να σφραγίσει με νίκη την κατάκτηση του τίτλου, έστω και αν της φτάνει και η ισοπαλία, θέλει η Νάπολι. Που μπορεί να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά προβλήματα της, δυνατής στην έδρα της, Ουντινέζε. Θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 1.80.
 
Βρείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.