Header Ads


Αλαφούζος: «Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία!»

Αλαφούζος: «Η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα με τη διαιτησία!»


Χαχαχαχα.. Κλαίγεται ο Αλαφούζος με ανυπόστατες κατηγορίες.. Τα σχόλια δικά σας..

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 και αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας πως υπήρξε μία παρασκηνιακή συμφωνία προκειμένου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί τη Δευτέρα, με πρωτοστατούσα την ΑΕΚ.




Ο Γιάννης Αλαφούζος δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος βγήκε μπροστά και μίλησε για όλα όσα έγιναν στη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (16/5) στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6 και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη που έδωσε μέχρι τέλους το τριφύλλι για την κατάκτηση του τίτλου, τα όσα συνέβησαν πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε:



"Πριν ξεκινήσω και αναφερθώ σε αυτά που έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, πρέπει. Ας ξεκινήσουμε από τα πιο πρόσφατα. Δυστυχώς όταν παίξαμε με την ΑΕΚ, 3-4 παίκτες είχαν covid, αλλά μας το απέκρυψαν. Δεν υπάρχει πρωτόκολλο, αλλά θα έπρεπε η ΑΕΚ να μας ενημερώσει ότι υπάρχουν συμπτώματα. Κολλήσαμε covid, χωρίς να το γνωρίζουμε. Είμαστε η μόνη ομάδα που κάνει κάθε ημέρα PCR τεστ και γι' αυτό το λόγο έχουμε απομονώσει έγκαιρα και κρούσματα. Την Κυριακή είχαμε 16 συμπτώματα. Όταν ξεκίνησε στην αρχή της εβδομάδας το πρόβλημα, ενημερώσαμε τη Super League. Κι ενώ συζητούσαμε για Τετάρτη και πιθανόν να μας πρότειναν την Τρίτη, ήρθαν και μας είπαν ότι θα παίξουμε Δευτέρα. Υπήρξε μία παρασκηνιακή συμφωνία μεταξύ των ομάδων των playoffs, στην οποία πρωτοστάτησε η ΑΕΚ. Χωρίς να μας το πει κανείς, Και μας ήρθε ένα μπουγιουρντί και μείναμε όλοι κόκκαλο. Η Super League μας είπε θα το ξαναδούμε την Κυριακή. Ο προπονητής (σ.σ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς) μού είπε ότι μία ημέρα δεν θα μας κάνει διαφορά. Ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και δεν ήθελε να σταματήσει την ορμή των παικτών. Του είπα 'κόουτς, καταλαβαίνω το πρόβλημα, αν επιμένετε κι εσείς να πάμε για Δευτέρα, πάμε για Δευτέρα'.



Για την ΑΕΚ: "Είναι μια ομάδα η οποία έκλεψε παιχνίδια με τη διαιτησία. Εμάς μας έφεραν τον Νταμπάνοβιτς. Ήταν μια ακραία διαιτησία, ήταν απίστευτο. Έκαναν φάουλ στον Παλάσιος και τα σφύριζε ανάποδα. Δυστυχώς είχαμε τέτοια φαινόμενα. Το στενάχωρο είναι ότι η ΑΕΚ είχε καλή ομάδα, αλλά έκλεψε το πρωτάθλημα. Το πιστεύω ακράδαντα. Έκλεψε το πρωτάθλημα".


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.