Header Ads


«Αδειάζει» Ολυμπιακό ο Μπακαμπού: «Δεν καταλάβαμε γιατί έφυγε ο Μίτσελ»

«Αδειάζει» Ολυμπιακό ο Μπακαμπού: «Δεν καταλάβαμε γιατί έφυγε ο Μίτσελ»


«Θέμα» με Μπακαμπού στον Ολυμπιακό - Δείτε τι δηλώσεις έκανε..

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού δήλωσε ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία και τη Βιγιαρεάλ.




Στη LaLiga θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά ο Σεντρίκ Μπακαμπού, όπως δήλωσε στην ισπανική ιστοσελίδα Relevo, τονίζοντας πως σε μια τέτοια περίπτωση, πρώτη επιλογή του θα ήταν η Βιγιαρεάλ. Ο 32χρονος φορ αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, σχολίασε την παραίτηση του Μίτσελ, αλλά και το γεγονός ότι υπήρξε συμπαίκτης με τους Μαρσέλο και Χάμες.

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ήμουν 8-9 ετών. Από παιδί ήθελα να σκοράρω, όπως το είδωλό μου, ο Ρονάλντο ο Βραζιλιάνος», ανέφερε αρχικά ο Κονγκολέζος φορ και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Η ζωή εδώ είναι ήσυχη, η οικογένειά μου αισθάνεται καλά, η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη, ο σύλλογος είναι υπέροχος, οι υποδομές είναι κορυφαίες. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και είμαι πολύ περήφανος που φοράω τα χρώματα του Ολυμπιακού. Όλα είναι καλά».



Ο Μπακαμπού σχολίασε την αποχώρηση του Μίτσελ: «Στα αποδυτήρια δεν καταλάβαμε καλά την παραίτηση του προπονητή. Ήμασταν όλοι έκπληκτοι και σοκαρισμένοι. Ο Μίτσελ μας αποχαιρέτησε και ευχήθηκε στον καθένα μας καλή τύχη, κοιτάζοντάς μας στα μάτια. Τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής, ήταν χαρά μου να δουλεύω υπό τις οδηγίες του. Φέρνει πολλή αυστηρότητα και επαγγελματισμό στους παίκτες του. Σε καθημερινή βάση ξέρει πώς να είναι αυστηρός όταν χρειάζεται και, επιπλέον, αστειεύεται με τους παίκτες του για να μειώσει την πίεση. Είναι ένας προπονητής κοντά στους παίκτες του. Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τους λόγους της αποχώρησής του, αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του».

Για τους αστέρες που είχε συμπαίκτες, είπε: «Πολύ μεγάλοι πρώην παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος ήρθαν στην ομάδα. Ήταν μια ευκαιρία να μπορέσω να εξελιχθώ μαζί τους. Το να παίζεις με τον Μαρσέλο ήταν σαν όνειρο. Τον εκτιμώ πάρα πολύ γιατί σε καθημερινή βάση είναι ένας φανταστικός άνθρωπος, προσιτός και γενναιόδωρος με όλους. Το ποδόσφαιρο φαίνεται τόσο εύκολο όταν έχει την μπάλα… Είναι απίστευτο. Ο Χάμες είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Έδωσε μια εξαιρετική τεχνική πινελιά στον Ολυμπιακό. Είναι επαγγελματίας και σκληρά εργαζόμενος. Έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την εποχή του στη LaLiga και η αγάπη του για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι άνευ όρων».



Το συμβόλαιο του 32χρονου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι και δεν έκρυψε την επιθυμία του να αγωνιστεί και πάλι στην Ισπανία: «Η LaLiga για μένα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα γιατί είναι αυτό που με έκανε γνωστό στα μάτια όλου του κόσμου. Ποτέ δεν έκρυψα την επιθυμία μου να επιστρέψω μια μέρα εκεί. Ναι, υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων μου και ορισμένων συλλόγων στο πρωτάθλημα. Τίποτα συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, οπότε προτιμώ να μην τα αναφέρω.

Αν έπρεπε να επιλέξω μόνο μία ομάδα της La Liga, η επιλογή θα ήταν εξαιρετικά απλή: Βιγιαρεάλ! Καθώς η μεταγραφή μου στο Πεκίνο δεν ήταν πραγματικά προγραμματισμένη, έχω την αίσθηση ότι δεν έχω ολοκληρώσει τη δουλειά που είχα ξεκινήσει στη La Liga, ότι έχω μια αποστολή να εκπληρώσω. Θα ήταν ωραίο να μπορέσω να επιστρέψω μια μέρα και να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.