Header Ads


Μπέος: «Ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρές ομάδες;»

Μπέος: «Ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρές ομάδες;»


«Απειλεί» την ΑΕΚ ο Μπέος.. Τα σχόλια δικά σας..

Ο Μπέος «απειλεί» την ΑΕΚ ενόψει της φιέστας την Κυριακή με τον Βόλο, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του τελικού του Κυπέλλου




Στη φιέστα της ΑΕΚ με τον Βόλο, αλλά και στον τελικό του Κυπέλλου Novibet αναφέρθηκε για  ο Αχιλλέας Μπέος, μετά και την προοπτική γίνει τελικά το παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Μιλώντας «Focus FM», ο Δήμαρχος του Βόλου ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να δώσει το γήπεδο και την πόλη για τον τελικό της διοργάνωσης, τονίζοντας μεταξύ άλλων να γίνει το ματς στο… Τζιμπουτί.

Παράλληλα, αστειευόμενος, πρότεινε ο αγώνας να διεξαχθεί σε… αεροπλανοφόρο στον Παγασητικό, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα γήπεδο για τον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.



Όσο για τη φιέστα με την ΑΕΚ, ο Μπέος είπε χαρακτηριστικά: «Ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσει και τον Βόλο η ΑΕΚ, που θέλει να κάνει φιέστα, αλλά ξέρετε πόσες φιέστες χάλασαν από μικρότερες ομάδες; Εμείς θα πάμε με νέα παιδιά, που θέλουν να δείξουν πράγματα στον προπονητή μας και αυτό θα το δείτε την Κυριακή. Θα είναι ανταγωνιστικοί και θα παίξουν για να νικήσουν. Αν τους υποτιμήσουν οι αντίπαλοι, θα την πατήσουν».

«Ας πάνε να κάνουν τον τελικό στο Τζιμπουτί. Δεν δίνω το γήπεδο, γιατί είδαμε στο διαδίκτυο ότι έκλειναν ραντεβού θανάτου μπροστά στο δημαρχείο του Βόλου. Γιατί να κάνω μπάχαλο την πόλη μου, να σπάνε, να ρημάζουν οι χούλιγκανς εισαγωγής;



Πρέπει να με αγαπάνε οι που@@νες, δεν εξηγείται διαφορετικά, να γυρίζουν πάλι σε μένα και στο Πανθεσσαλικό! Έχω δηλώσει ότι αυτή τη στιγμή, το ποδόσφαιρο έχει τοξικότητα και μεγάλη ευθύνη έχουν αυτοί όλοι. Το Πανθεσσαλικό δεν το δίνω, τους έχω και μια άλλη πρόταση, αλλά την αφήνω τελευταία. Να φέρω ένα αεροπλανοφόρο και να γίνει ο τελικός πάνω σε αυτό, μέσα στον Παγασητικό! Γιατί δεν κάνουν διπλό τελικό να τελειώνουμε; Όλοι πρέπει να το καταλάβουν ότι αυτή είναι η λύση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μπέος για τον τελικό.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.