Header Ads


Η απόφαση της ΑΕΚ με εντολή Αλμέιδα-Μελισσανίδη ενόψει ΠΑΟΚ!

Η απόφαση της ΑΕΚ με εντολή Αλμέιδα-Μελισσανίδη ενόψει ΠΑΟΚ!


Τι απόφαση πάρθηκε στην ΑΕΚ ενόψει του Τελικού στον Βόλο..

Δεν πρόκειται να παρθεί καμία απόφαση για τα μεταγραφικά πριν τον τελικό του Βόλου - Ολοι σκέφτονται μόνο το νταμπλ!




Η ΑΕΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή σε μία φιέστα που ενθουσίασε τον κόσμο της και έμεινε στην Ιστορία ως η πρώτη στο νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά η δουλειά επουδενί δεν έχει τελειώσει για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την Τετάρτη στο Βόλο η ΑΕΚ έχει τελικό Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και αν τον κερδίσει κατακτά και αυτό το τρόπαιο για την σεζόν 2022/23. Κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κάνει το νταμπλ στην Ελλάδα ξανά, μετά το 1978! Δηλαδή, μετά από 45 χρόνια! Κάτι που δεδομένα αποτελεί ιστορική ευκαιρία για όλους που βρίσκονται σήμερα στην ΑΕΚ. Μία ευκαιρία που όσοι τους ξέρουν καλά, δεν θα την… πετάξουν στον κάλαθο δίχως να παλέψουν μέχρι τέλους.



Για αυτή την ιστορική ευκαιρία γνωρίζουν άριστα και ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ. Έτσι μετά το διήμερο ρεπό, χθες ξεκίνησε η δουλειά στα Σπάτα, με σκοπό να κάνουν focus όλοι στον τελικό και να συγκεντρωθεί ξανά το μυαλό της ομάδας για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Αυτός θα είναι και ο στόχος του Ματίας Αλμέιδα και των συνεργατών του μέχρι την σέντρα στο Βόλο.


Τα μεταγραφικά της ΑΕΚ μπορούν να περιμένουν



Την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει (αναμενόμενα) πολλά ονόματα να κυκλοφορούν στην μεταγραφική αγορά για την ΑΕΚ. Για αριστερό μπακ, για επιθετικούς, χαφ, στόπερ τερματοφύλακα (Πήλιος, Ματέο Γκαρσία, παραμονή Πινέδα κλπ). Με κάποια ονόμαδα έχει ασχοληθεί η ΑΕΚ, με άλλα όχι. Αναμενόμενα λοιπόν γράφονται πολλά, αλλά αυτή την ώρα και μέχρι τον τελικό της Τετάρτης το κλαμπ έχει αποφασίσει να… παγώσει τα πάντα.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με οτιδήποτε, ώστε να μην «χαλάσουν» το μυαλό και οι ισορροπίες εντός αποδυτηρίων πριν από μία τέτοια ευκαιρία. Ότι έχει να γίνει θα γίνει, από την επομένη του τελικού. Με απόλυτο σεβασμό στον προπονητή και στους παίκτες που φέτος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και σε λίγους μήνες από το… περσινό χάλι, έφτιαξαν μία ομάδα που χαίρεται όλο το φίλαθλο κοινό στην Ελλάδα και παραδέχθηκε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.



Και σε καμία περίπτωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Ματίας Αλμέιδα και τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα έπαιρναν κάποια απόφαση τώρα, λίγες ημέρες πριν τον τελικό. Για αυτό λοιπόν… εξελίξεις από την επομένη του τελικού.

Το μόνο… σίγουρο που δεν μπορεί να διαψευστεί επουδενί από καμία πλευρά είναι η συνεχής και σταθερή πίεση της ΑΕΚ προς παραμονή του Ορμπελίν Πινέδα (είτε με ανανέωση δανεισμού ή αγορά μέρους δικαιωμάτων του από την Θέλτα). Κάτι που θέλει και το κλαμπ και ο παίκτης, αλλά άλλος αποφασίσει…
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.